New arrivals

 • Nascuts per ser breus

  Nascuts per ser breus

  Mata, Toni

  Barcelona : La Galera, març del 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Premi Joaquim Ruyra 2019

  Distòpia que ens situa en una societat cruel però reconeixible. Una història coral on els personatges s'han d'enfrontar a dilemes morals que els posaran a prova. Podran canviar el món o els passarà pel damunt?

  Al cel, un comptador indica que la població mundial està a punt d'arribar al seu límit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquè saben que el suburbi menys productiu serà llaurat de dalt a baix. Tothom serà anihilat. L'única manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu és convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura.
  En Hunter creu que ha trobat una escletxa per resistir les llaurades i infiltrar-se a la ciutat, tot destruint un sistema que els condemna a ser esclaus o adob.

  Llegeix un fragment

  26/03/2021
  Average (0 Votes)
 • Me derrito por el Ártico

  Me derrito por el Ártico

  Seznec, Erwan

  [Madrid] : Siruela, [2020]

  Embarcat en aquesta gèlida expedició plena d’humor i sorprenents aventures rumb al Pol Nord! Antoine i altres tres estudiants han guanyat un concurs, i el premi és passar un mes navegant per l’Àrtic en un vaixell científic per conèixer aquelles remotes i perilloses latituds. Però aconseguiran arribar? Hi trobaran molts entrebancs, des d’un capità, que per una estranya malaltia, no porta bé el timó, fins a una expedició rival, passant pels ossos polars,... Aquest viatge a Groenlàndia està ple de riscos i pot convertir-se en un autèntic desastre!!

  12/03/2021
  Average (0 Votes)
 • El fil invisible

  El Fil invisible

  Tirado i Torras, Míriam

  Barcelona : B de Blok, setembre del 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  La Nura ha descobert el secret que amaga el melic. Ara ja sap que en surt un fil invisible que la uneix a totes les persones que mes s’estima: la mare, el pare, els avis, els tiets, els cosins, els amics... S’ha acabat tenir por quan no estiguin amb ella perquè sap que aquest fil la lliga a ells mes enllà del temps i de l’espai i que els connecta sempre!

  Escolta un àudio:

   

  12/03/2021
  Average (0 Votes)
 • Cómo enseñar a dormir a su hijo

  Cómo enseñar a dormir a su hijo

  Gurney, Mandy

  [Barcelona] : Medici, [2020]

  Solucions amables per a dormir a nadons i nens.

  Aquest llibre us ensenyarà com fer que el vostre fill agafi el son amb facilitat i dormi bé amb consells detallats i directes. Està fet en associació amb la Clínica del son infantil Millpond, la qual té una taxa d'èxit del 97% en la resolució de problemes de son en nens.

  «Aquest llibre és un absolut regal del cel per a pares i nens cansats»,diu Melissa Hood, fundadora de The Parent Practice. «És la combinació perfecta de ciència accessible: els anys d'experiència de l’autora i l’afecte d'una mare. »

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  12/03/2021
  Average (0 Votes)
 • Pau Casals i el noi que tocava el violí

  Pau Casals i el noi que tocava el violí

  Sierra i Fabra, Jordi

  Barcelona : La Galera, juny del 2020

  1916, Nova York. Pau Casals, el cèlebre violoncel·lista, es prepara per al gran concert d'homenatge a Enric Granados que tindrà lloc al Metropolitan Opera House. El dia abans del concert, i fruit d'una bonica casualitat, coneix en Paul, un jovenet de quinze anys de família humil, que és fill d'immigrants catalans i que resulta tenir una bona predisposició per a la música.

  10/03/2021
  Average (0 Votes)
 • El Libro de la lactancia : lo que las madres y la ciencia nos han enseñado sobre la lactancia

  El Libro de la lactancia

  Paricio, José María

  Barcelona : Vergara, septiembre de 2020

  El llibre sobre la lactància materna d'un dels referents mundials en el seu camp.

  El doctor José María Paricio comparteix, en aquest llibre, els coneixements sobre aspectes científics, tècnics, emocionals, socials, culturals i històrics de la lactància, plasmant tant el publicat en l'àmbit de la ciència i la medicina com el que s'ha après en la seva experiència professional , de més de quaranta anys, de tracte amb mares i nadons.

  Amb un estil divulgatiu i amè, comprensible i útil per a tots -des mares i famílies fins professionals--, l'autor aborda qüestions clau per a comprendre la riquesa de la lactància: la seva apassionant història, el funcionament de el pit matern, la composició i propietats de la llet, les tècniques per alletar apreses de les dones, la influència de la misogínia en la cultura de la lactància i en els models sanitaris d'assistència materna-infantil, les dificultats i problemes mèdics i sociolaborals, els falsos problemes, les males solucions i falses creences , els efectes de la tecnificació i la medicalització, els reptes que es plantegen a l'alletar en una societat complexa i la rica cultura artística i narrativa generada al voltant de la lactància.

  04/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Dulces sueños para niños despiertos : guía práctica del sueño infantil

  Dulces sueños para niños despiertos :

  Traver, Sara

  Barcelona : Vergara, septiembre de 2020

  Una guia imprescindible, escrita per una de les referents en son infantil del nostre país, per tal d’elaborar el pla de son més adequat per al teu fill. 

  Si les nits de la teva família s'han convertit en un moment de malson, si fa temps que vas oblidar el que significa descansar, si sents que estàs fent un esforç enorme per a aconseguir millorar el somni del teu fill i, tot i així, els desvetllaments s'han convertit en el vostre dia a dia, segueix llegint... Aquest llibre és una guia completa que t'ajudarà, pas a pas, a resoldre els vostres problemes de son, a identificar les situacions pròpies i externes que poden estar afectant i, sobretot , a posar-los solució. 

  Des de la calma i l'empatia i atenent sempre a les teves necessitats, així com a les del teu fill, trobaràs una estructura totalment pràctica, amb la qual podràs establir el punt de partida i abordar des dels canvis bàsics necessaris (ajustar horaris, treballar falques, ordenar migdiades i nits) fins a la millor manera d'acompanyar al teu fill mentre aprèn a dormir de manera autònoma . En finalitzar el llibre, hauràs recopilat tota la informació necessària per a poder definir el teu propi «pla de son» i posar-te mans a l'obra. 

  Les teves nits són a punt de canviar per sempre!
   

  09/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Ana y Bruno

  Ana y Bruno

  [Madrid] : Premium, cop. 2018

  Ana i els seus amics, que són un grup de divertits personatges fantàstics, escapen d'una clínica psiquiàtrica, busquen al seu pare i junts volen salvar a la seva mare.

  Mira la pel·lícula a la Biblioteca Digital

  01/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Astérix. El secreto de la poción mágica

  Astérix. El secreto de la poción mágica

  [Madrid] : Karma Films, [2019]

  Amb Astèrix i Obèlix al seu costat, Panoràmix buscarà per tota la Gàlia el seu sucessor. Serà una persona molt important ja que d'ell dependrà el futur del seu poble al rebre el secret de la poció màgica.

  Mira la pel·licula a la Biblioteca Digital

   

  02/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Nosaltres abans i després

  Nosaltres abans i després

  Iacopelli, Jennifer

  Barcelona : Lluna Roja, juliol de 2020

  Després d'un any recuperant-se d'una operació de columna que va poder deixar-la paralítica, l'Audrey Lee rep la notícia que formarà part de l'equip de gimnàstica que representarà als Estats Units en els Jocs Olímpics. A més, ho farà al costat de la seva millor amiga, com havien somiat des de petites.
  Però durant el procés de preparació saltarà dins de l'equip la notícia d'un vergonyós escàndol que el partirà en dos. Audrey es posarà del costat de la companya que ha estat víctima del tràgic succés, però no totes les gimnastes faran el mateix.

  Agafa'l a la Biblioteca Digital

  19/12/2020
  Average (0 Votes)