New arrivals

 • Cargol

  Cargol

  Kim, Minu

  Barcelona : Joventut, juliol de 2022

  Seguir el teu germà gran i els seus amics, quan la teva bicicleta no té pedals, però les seves sí, no sembla que pugui acabar amb èxit. Segurament aniràs massa… lent. I això és un problema? En absolut!

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  18/11/2022
  Average (0 Votes)
 • Guía feminista del embarazo

  Guía feminista del embarazo

  Hintikka, Pihla

  Madrid : Oberon, [2022]
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Guia de com viure de l’embaràs explicat de manera clara i sense els clixés sexistes que envolten el tema. Les autores, una periodista i una experta en art, defensores del feminisme en tots els àmbits, desenvolupen sense complexes ni tabús, tots els temes des de la concepció fins el part. Pretenen ajudar a futurs pares i mares a viure-ho sense pressions familiars, socials o culturals. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  22/11/2022
  Average (0 Votes)
 • Mucha teta: manual de la lactancia materna

  Mucha teta : manual de la lactancia materna

  Padró, Alba

  Barcelona : Grijalbo, abril de 2022
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Manual pràctic per resoldre tots els dubtes que poden aparèixer amb la lactància: abans del part, incidències en el transcurs de la mateixa, adaptació a la feina, deslletament, cura de la mare lactant... 
  Alba Padró, un gran experta i consultora internacional ofereix pas a pas tota la informació, solucions i idees per poder superar aquestes petites o grans dificultats, des del principi fins al final. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  22/11/2022
  Average (0 Votes)
 • Lunáticos

  Lunáticos

  [Madrid] : Flins & Pinículas, [2022]

  Basada en un dels llibres infantils més popular a Alemanya, Llunàtics és la història del petit Peter que s’embarca en un viatge amb un escarabat, El Sr. Zoomzeman i Sandman per rescatar a la seva germana petita del malvat Moon Man.

  Trailer

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  23/11/2022
  Average (0 Votes)
 • El món dels verins

  El Món dels verins

  Fenyková, Sárka

  Barcelona : Joventut, maig de 2022

  T’has preguntat alguna vegada què és un verí, com es produeix o d’on ve i què fa? Dius que enverina? Sens dubte: hem d’anar molt amb compte amb els verins. Però sabies que administrats en petites dosis alguns et poden guarir o alleujar el dolor, si se sap com fer-ho? Hi ha animals que els cal verí per protegir-se en entorns hostils. Si no fossin verinosos, el seu temps a la Terra seria realment molt breu. Així doncs, qui i què és verinós? Molt o poc? I per què fan servir el verí les plantes? No en tens ni idea? Doncs endinsa’t en aquest llibre i no trigaràs a esbrinar-ho. Però atenció! Recorda que actues sota la teva responsabilitat!

  Booktrailer

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  11/10/2022
  Average (0 Votes)
 • Donetes

  Donetes

  Alcott, Louisa May

  Barcelona : Viena edicions, juny del 2022

  Per fi, més de 150 anys després de la publicació original, podrem llegir en català la versió íntegra d'aquest gran clàssic de la literatura universal, que ha inspirat diverses generacions. Les germanes March –la Meg, la Jo, la Beth i l’Amy—viuen amb la seva mare a Massachusetts, en temps de la guerra civil nord-americana. La seva situació no és pas senzilla: la família, que temps enrere havia estat rica, ara ha de viure amb austeritat. Però això no és el que els preocupa més: sobretot, troben a faltar el pare, que ha hagut d’anar al front. Tot i que no poden tenir un caràcter més diferent les unes de les altres, juntes passaran per situacions que posaran a prova el seu seny i la seva bondat, i també hauran de superar baralles i disgustos. D’altra banda, l’arribada d’en Laurie, el net del seu veí, donarà noves alegries a les germanes.

  Llegeix un fragment

  *Novetat a la Xarxa de  Biblioteques Municipals 

  11/10/2022
  Average (0 Votes)
 • El Lleó sobre la porta

  El Lleó sobre la porta

  Raúf, Onjali Q.

  Barcelona : la Galera, juny del 2022

  Des que tinc ús de la raó, la gent sempre se'ns ha quedat mirant, a la meva família i a mi. El meu pare diu que és perquè som «especials». Però mai hi ha ningú que s'assembli a nosaltres, o a la meva amiga Sangeeta, en els llibres d'història de l'escola. No obstant això, aquest any és diferent. Perquè en una excursió per estudiar la Segona Guerra Mundial, he vist el meu nom esculpit sobre una de les portes de l'església, sota un lleó daurat. Encara no sé qui va ser aquesta persona que compartia el meu nom, però el que sí que sé és que va ser un heroi. I això ho canvia tot. De fet, és possible que, amb la meva ajuda, sigui capaç de canviar la història.

  Escolta una entrevista amb l’autora

  * Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  11/10/2022
  Average (0 Votes)
 • Un Dia de pesca

  Un Dia de pesca

  Dubuc, Marianne

  Barcelona : Joventut, juny del 2022

  A la Nina li agraden els pícnics, les galetes de la Iaia i passar-s’ho bé amb el seu amic Milo. A en Milo també li agraden els pícnics i les galetes de la Iaia. Té moltes ganes d’anar a pescar amb la Nina. Comencen a pescar i… quina sorpresa quan, de cop i volta, en Milo surt volant! Un àlbum en què el lector tria la resta de la història com els llibres de Tria la teva aventura.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  04/10/2022
  Average (0 Votes)
 • El Museu perdut

  El Museu perdut

  Sáez, Marina

  Barcelona : MTM, juny de 2022

  No seria al·lucinant poder trobar tot el que hem anat perdent? El 1995, una nena va perdre el guant de la mà esquerra. Quan el buscava, va ensopegar amb el lloc on va a parar tot allò extraviat: el Museu Perdut. Té un munt de pisos i està farcit de sales genials i d'andròmines que mai pensaves que tornaries a veure! Endavant, i no et perdis!

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  04/10/2022
  Average (0 Votes)
 • Pequeña granja familiar ecològica

  Pequeña granja familiar ecológica

  Denis, Anne

  Artaza (Navarra) : La Fertilidad de la Tierra, abril 2022

  Quantes vegades has pensat criar les teves gallines per tenir ous frescos? Heu pensat en tenir cabres, ovelles, o vaques per controlar l’origen dels aliments?  Si teniu l’espai adequat i una mica de temps, podeu fer-ho possible. 
  Aquest llibre t’explicarà quins materials necessites i quins avantatge podreu aconseguir tenint la vostra petita granja ecològica a casa.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  17/09/2022
  Average (0 Votes)