Festival el Més Petit de Tots

El Més Petit de Tots és un festival amb espectacles i experiències que s'han pensat per nens menors de cinc anys. Es trien bons espectacles de música, dansa, teatre amb llenguatge audiovisual i el joc ben present. 

Aquest any entre els dies 5 i 20 de novembre a onze  localitats catalanes i una de Castelló se celebrarà la dotzena edició del festival internacional d'arts escèniques per als més petits. S'ofereixen 17 espectacles diferents.

Es fa a vuit teatres de la Província de Barcelona (a les localitats de Barcelona, Granollers, Igualada, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Viladecans), a tres més de les tres províncies restants (Tarragona, Olot i Lleida) i a un de Benicàssim. Barcelona amb el CCCB i el Mercat de les Flors repeteix.

Una aventura que ja fa més d'una dècada va començar a Sabadell i que ha anat  creixent molt, de manera que arriba a més públic i més llocs, mentre permet participar a més artistes importants. També té un festival al País Basc agermanat, Txiki, txiki, txikia comparteixen filosofia i singularitat.

Trobaràs més informació a la seva adreça web.

Mira tota la programació.

Vés a la pàgina principal de Gènius