Anna Mansó, 50 anys

Anna Manso

Va néixer a Barcelona l'any 1969. Viu al barri de Gràcia. És la sisena de set germans i mare de tres fills. De petita era una gran lectora com ella mateixa ha explicat diferents vegades. Arribar a l'ofici d'escriure podria semblar natural però en el seu cas va haver alguns contactes previs amb el cinema i la producció audiovisual. Després també faria estudis superiors ja una mica més relacionats amb l'ofici d'escriure ja que aprenia sobre els guions. És per això que ja des de l'any 1996 ha treballat com a guionista de programes infantils com Barri Sèsam, Club Super 3, MIC...  sèries per a grans com El joc de viure, Ventdelplà, El Cor de la Ciutat entre d'altres  i programes d'entreteniment a diverses televisions molts d'ells també en castellà.

Ha publicat prop de 40 llibres infantils alguns d'ells premiats com seria el cas de Canelons Freds (Premi Gran Agular 2008), Allò de l'avi (mateix premi 8 anys després) i el Premi atrapallibres de 2016 amb l'obra Amics monstruosos.

Publica al diari Ara una columna setmana adreçada a mares i pares. Experiència no li falta, hem de pensar que té tres fills.

 

A l'atac

L'Àlex i en Gandhi al Brasil

Allò de l'avi

Amics monstruosos

Botes noves

Canelons freds

Cara de gos 

El Fittipaldi

Leandre, el nen horrible

La llista d'aniversari

La reina dels micos

Tots els avis d'una noia N.O.R.M.A.L. 

Data de creació: 22/11/2019 Última actualització: 29/11/2019

Festival el Més Petit de Tots

El Més Petit de Tots és un festival amb espectacles i experiències que s'han pensat per a nens menors de cinc anys. Entre els dies 9 i 24 de novembre se celebrará la seva 15a edició sota el lema  : Jo també soc petit!

Ser El Més Petit de Tots significa tres coses : fantasia, emoció i aventura. I aquests tres trets es volen aconseguir a través d'una selecció de les propostes d’arts escèniques per a la primera infància més interessants del panorama actual. Gaudirem junts d’espectacles provinents de Noruega, Bèlgica, Suècia, França, així com d’una mostra de les noves produccions del Festival de la mà de creadors del nostre país, com Animal Religion, David Ymbernon i el col·lectiu Big Bouncers

S'ofereixen dinou espectacles diferents a escenaris repartits per onze localitats catalanes, és el cas de  Barcelona (a dos indrets diferents) Tarragona Lleida, Olot, Sabadell, Igualada, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixach que s'incorpora aquest any. A fora de Catalunya també hi ha presència a Palma de Mallorca i Benicassim.

Es faran vuit tallers dirigits als més petits. Alguns d'ells (concretament 5) es faran a biblioteques de la Xarxa Municipal. Sessions diferents a equipaments de Montcada i Reixac, Sabadell i Sant Cugat del Vallès:

A les biblioteques trobaràs contes i històries relacionades amb la dansa, la música, el cos humà, els sentits, amb tot el que es reflecteix als tallers que hem destacat. A continuació tens uns exemples:

"A fer nones

 "Ballant al cel com un estel

 "Ara són gegants

"Què s'amaga dins el cos humà?" 

"Els meus primers instruments"

"¡Bravo Rosina!

Una aventura que va començar a Sabadell i que ha anat  creixent molt, de manera que arriba a més públic i més llocs, mentre permet participar a més artistes importants. 

Trobaràs més informació a la seva adreça web.

Mira tota la programació.

Vés a la pàgina principal de Gènius

Data de creació: 08/11/2019 Última actualització: 20/11/2019