FLIC FLIC

FLIC : Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil 2019

El Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil arriba a la seva novena edició. Es tracta d'un festival d'experències i creació literària que convida al públic a gaudir de la literatura i les arts. Aquesta edició del FLIC Festival porta el títol de Paisatges literaris.

Es realitzaran diverses activitats durant el mes de març  a espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona com el Mercat de les Flors, el MACBA, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, la Filmoteca de Catalunya i el Born CCM. Cadascun d'aquests espais explorarà una vessant artística.

El primer cap de setmana del Festival trobaràs al Mercat de les Flors l'espectacle de dansa participativa Ballar és cosa de llibres. La part més artística continua el 17 de març a la Filmoteca de Catalunya amb l'espai de fotogrames literaris. 

El 9 de març entre les 10 i les 18 hores al Museu Nacional d'Art de Catalunya s'ofereixen les experiències literàries amb diverses propostes de joc i literatura com poden ser la resolució d'enigmes i els diversos reptes literaris.

El següent cap de setmana es realitzarà la Fira de Creació literària. Els dies 15 i 16 de maç entre les 10 hores i les 21 hores al Museu del Disseny. Activitats, xerrades i diversos tallers en família. A mes arriba Fliquets un espai per jugar dirigit als nens de 0 a 3 anys.

Per últim el 23 de març en sessions de matí i tarda arriba Creació amb artistes on diversos professionals ensenyen com crean les seves obres en directe. Si vols experimentar amb la creació d'artistes com Anna Dot, Andrea ganuza i Pere Ginard podràs trobar-los al MACBA.

Aquesta novena edició arriba amb Suzy Lee, Emily Hughes, Joan de Déu Prats i d'altres autors i actors que proposaran a les famílies actuacions relacionades amb la literatura i les arts: contes, espectacles, performances, jocs, música, dansa i molt més!

Però Flic va més enllà de les seves pròpies activitats i fa tot un seguit de recomanacions literàries i artístiques:

  • Espectacle teatral Nàufrags entre el 16 i el 31 de març a Sant Andreu Teatre
  • Cinema : La Bruixola daurada els dies 23 i 24 de març i Le vilain petit canard els dies 30 i 31 de març a la Filmoteca de Catalunya.
  • Diverses app's culturals per als infants. Mira-les a aquest enllaç.
  • 82 llibres sota la temàtica Paisatges Literaris dividits en sis categories. Et mostrem la disponibilitat al catàleg Aladí d'alguns d'ells:

  

 

Mira el programa

Mira la web del festival