Festival FLIC 2021

FLIC : Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil 2021 : 11a edició

El Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil arriba a la seva onzena edició. Es tracta d'un festival d'experiències i creació literària que convida al públic a gaudir de la literatura i les arts. A més d'uan exposició oberta a tothom s'ofereix la possibilitat de participar a dues experiències diferents; el curtcircuit rosa i el curtcircuit groc que engloben diverses activitats.

Aquesta edició del FLIC Festival es realitzarà durant els dies 20 i 21 de novembre al Museu del Disseny de Barcelona.

Però Flic va més enllà de les seves pròpies activitats i fa tot un seguit de recomanacions literàries. Sota el tema FICCIONS, trobaràs els quaranta llibres de la selecció organitzats en les següents categories: Tastar la por, En clau d’aventura, Quina gràcia! i Per sucar-hi pa. Et mostrem la disponibilitat al catàleg Aladí de vuit d'aquestes obres:

TASTAR LA POR

 

““

Dolent / Lorenz Pauli

Barcelona : Takatuka, 20118

Veure disponibilitat a l'Aladí

Les il·lustracions realistes i expressives, semblen voler sortir del llibre. L’argument ens fa reflexionar sobre què significa “ser dolent”. El pes de les paraules radica a les mirades dels protagonistes i el lector.

Primers lectors

 

 

““

Ninot de fang / Emma Reyes

Barcelona : Takatuka, 2019

Veure disponibilitat a l'Aladí

Bocí de la infància de la pintora i escriptora colombiana Emma Reyes, document testimonial d’una època marcada per la pobresa, de la veu d’una nena que vol jugar i riure.

A partir de 9 anys.

 

 

EN CLAU D'AVENTURA

 

““

Un indi com tu i com jo / Erna Sassen

Barcelona : Takatuka, 2019

Veure disponibilitat a l'Aladí

En Boaz és un noi solitari a qui fascinen els indis i els ponis. A l’escola no té amics i tendeix a perdre’s en els seus pensaments. Fins que arriba una nova alumna, l’Aisha, que no sap parlar la seva llengua, sembla índia i se sap comunicar amb dibuixos com els indis.

A partir de 6 anys.

 

 

““

La Platja dels inútils / Àlex Nogués

Barcelona : Akiara, 2019

Veure disponibilitat a l'Aladí

"De gran vull ser inútil”. Així comença aquesta commovedora narració que va avançant entre argumentacions i reflexions de la protagonista,mentre veiem desfilar personatges que fan de la seva vida un viatge en llibertat.

A partir d'11  anys.

 

 

QUINA GRÀCIA

 

““

Mussol a casa / Arnold Lobe

Barcelona : Ekaré, 2017

Veure disponibilitat a l'Aladí

Un mussol entranyable i bonhomiós, com tots els personatges de l’autor, és el protagonista de cinc breus narracions il·lustrades.

Primers lectors.

 

 

““

Petra / Marina Coppo

Barcelona : Juventut, 2019

Veure disponibilitat a l'Aladí

La protagonista d’aquesta història és un personatge divertit i entranyable per la seva manera d’afrontar allò que li succeeix. Amb gran autoestima i capacitat d’adaptació ens fa pensar que el millor està encara per arribar.

Primers lectors.

 

 

PER SUCAR-HI PA

 

““

Un Camí de flors / 

Barcelona : Takatuka, 2019

Veure disponibilitat a l'Aladí

La nena cull les flors que creixen entre el ciment mentre passeja darrere d'un pare massa atrafegat. Cada flor es converteix en un regal que obre un camí a la tendresa enmig de la indiferència de la ciutat.

Còmic

 

 

““

Que puc esperar : el llibre de les preguntes / Britta Teckentrup

Barcelona : Libros del Zorro Rojo, 2020

Veure disponibilitat a l'Aladí

Catàleg delicat de preguntes, algunes filosòfiques, d’altres quotidianes, a les quals qualsevol lector que s’acosti a aquest llibre s’haurà enfrontat alguna vegada

A partir d'11 anys.

 

 

Mira la web del festival