FLIC FLIC

FLIC : Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil

El Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil inicia comença una nova etapa ja que incrementa el nom de col·laboradors, i disposa d'un programa familiar més ampli. El FLIC se celebra a Barcelona del 20 de gener al 4 de febrer a cinc grans equipaments. Així trobaràs que les propostes inclouen als grans centres artístics i culturals de la ciutat : Mercat de les Flors, MACBA, Museu Nacional d'Art de Catalunya, Filmoteca de Catalunya i el Born CCM. Cadascun d'aquests espais explorarà una vessant artística.

El primer cap de setmana del Festival trobaràs a la Filmoteca l'espai de fotogrames literaris. Un cicle de pel·lícules que destaca la il·lustració com a unió entre cinema i llibre. L'últim cap de setmana de gener és el moment reservat per teatre al Mercat de les Flors amb el color taronja de protagonista. Trobaràs les experiències literàries al Museu Nacional d'Art de Catalunya. El dia 3 de febrer al MACBA es faran 6 tallers diferents on tu seràs l'artista. I per últim el Born acollirà als més petits. Fliquets, un espai per jugar.

Amb el pagament de l'entrada s'accedeix a un seguit d'activitats i tallers  on es convida als nens i nenes d’entre 0 i 12 anys a gaudir, en família, de la literatura i les arts, apostant per la innovació i l’experimentació en els formats culturals. La literatura s'entén com una invitació a jugar, d'una manera molt original a través d'uns materials molt originals. La vuitena edició del FLIC Festival porta el títol de Literatures en joc.

Aquesta vuitena edició arriba amb Jaume Copons, Pere Faura, Care Santos, Ricardo Alcantara, Laia Estruch i Katsumi Komagata i d'altres autors i actors que proposaran a les famílies vint-i-cinc actuacions relacionades amb la literatura i les arts: contes, espectacles, performances, jocs, música, dansa i molt més!

Mira el programa

Mira la web del festival

Mira altres festivals celebrats recentment