Món llibre 2018 Món llibre 2018

 

Món llibre : Festival literari per infants i joves

il·lustradora d'aquesta edició 2018: Mercè Canals. Mira la seva plana web

"Aquí els llibres són vius, divertits, salten a l’escena o t’esperen als espais de llegir o als de jocs per fer-te sentir en un món de fantasia"

 

Els dies 14 i 15 d'abril de 2018 se celebrarà al cor de la ciutat de Barcelona - al CCCB, al MACBA i a la Plaça de Joan Coromines- la catorzena edició del Món llibre. L'horari serà entre les 11.00 h del matí i les 19.30 hores del vespre.

Podràs conèixer les autores i els autors dels teus contes preferits, participar en els tallers més creatius, entrar en una biblioteca de somnis i saludar personatges de ficció que han pres vida! Gaudeix en família del plaer de la lectura, trobaràs moltes sorpreses i novetats en forma de tallers, activitats i espectacles (aproximadament 100 diferents)

A més, podràs saludar personatges de ficció que han pres vida!: el gos Molsa, el monstre de Frankenstein, l’aneguet lleig, el flautista d’Hamelín... entra en un món d’aventures i emocions!

Mira la proposta que ens fa Món Llibre sobre lectures recomanades, algunes d'elles les destaquem a la Xarxa de Biblioteques Municipals:

 

 "El peix irisat"

 "Animals músics"

"Què s'amaga dins el cos humà?"

 "El sembrador d'estrelles"
 

"L'art, quina marranada!"
 

"El mocador del sultà"
 

Mira la web de Món Llibre

Mira la programació de Món Llibre

Vés a la plana inicial del Gènius.