Món llibre 2019

 

Món llibre : Festival literari per infants i joves

La il·lustradora d'aquesta edició 2019 és Eva Armisén. Mira la seva plana web. Inaugura Món Llibre juntament amb Marc Parrot amb l'espectacle Tinc un paper. Es tracta d'una posada en escena molt original ja que ella pintarà mentre ell cantarà. Junts t'ajudaran a descobrir la màgia dels escenaris.

Carme Solé Vendrell pintarà en gran format la nena que il·lustra el conte : La siesta del martes. Els infants desfavorits que García Márquez  tracta als seus contes i el tribut de la Carme als nens que pateixen la guerra també seran presents. Pots consultar més informació sobre la Carme.

A les biblioteques trobaràs tres contes escrits i/o dibuixats per l'Eva Armisen; també destaquem alguns de Carme Solé Vendrell:

 Tinc un paper

 Tots a taula

Què m'està passant?

 La croada dels nens

Els nens del mar
 

Cuentos ilustrados

"Llegim per divertir-nos, per viatjar a mons fantàstics, per conèixer personatges extraordinaris o per somiar sense tancar els ulls"

 

Els dies 6 i 7 d'abril de 2019 se celebrarà al cor de la ciutat de Barcelona - al CCCB, al MACBA i a la Plaça de Joan Coromines- la quinzena edició del Món llibre. L'horari serà entre les 11.00 h del matí i les 19.30 hores del vespre. El festival a més de créixer en espai, aplega un centenar d’activitats i recull cada any noves complicitats.

Aquest 2019, podràs conéixer 40 professionals de la literatura infantil i de la il·lustració, autors i autores que a través dels seus dibuixos i relats els faran entrar en mons meravellosos; 2 grans biblioteques obriran les portes a infants de totes les edats per convidar-los a llegir en un entorn càlid i acollidor; la programació escènica incorporarà espectacles de noves tendències, amb efectes sonors i l’ús de la tecnologia...

Mira la proposta que ens fa Món Llibre sobre lectures recomanades, algunes d'elles podràs trobar-les a la teva biblioteca més propera:

 Mira, mira... animals

 El monstre de colors va a l'escola

Jane Goodall : la millor amiga dels ximpanzés

 A dormir gatets!
 

Un any... poemes per seguir les estacions

Hola natura
 

Mira la web de Món Llibre

Mira la programació de Món Llibre

Ves a la plana inicial del Gènius.