Fica't a la cuina amb el kiwi
El més habitual és menjar-lo cru, fresc, sol o com a ingredient en una amanida. També en melmelada, batuts, sorbets i és fàcil veure’l com a decoració en pastissos.
Batut de Kiwi
Quins ingredients necessites? ½ kg de kiwis, 1l. de llet, 2 cullerades gel picat
Quins estris? Una cullera , una batedora i 1 got per servir-lo
Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes foc i un aparell elèctric.
És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil
Comencem?
- Pela els kiwis. Hi ha diferents maneres de fer-lo, partint-lo per la meitat i extreien la polpa passant una cullera entre aquesta i la pell, o sencer amb l’ajuda d’un ganivet, com qualsevol altra fruita
- En el got(una mica gran) de la batedora fica tots els kiwis, batre’ls i ves afegint la llet.
- Fica el gel i continua batent una mica més.
- Ja el tens fet!. Ara toca posar-lo dins d’un got.
- Si vols que el resultat sigui perfecte i sorprendre als teus convidats, fica-li un parell de fulles de de menta i unes rodanxes de kiwi com a decoració
Variants:
Pots afegir algunes altres fruites, com a meló, poma o pinya. També, pots canviar la llet per iogurt natural.
Ves a la plana principal de l'especial de les fruites i les verdures
Data de creació 18-03-2021 Última actualització 30-05-2023