Fica't a la cuina amb el kiwi

El més habitual és menjar-lo cru, fresc, sol o com a ingredient en una amanida. També en melmelada, batuts, sorbets i és fàcil veure’l com a decoració en pastissos.

Batut de Kiwi

Quins ingredients necessites? ½ kg de kiwis, 1l. de llet, 2 cullerades gel picat

Quins estris? Una cullera , una batedora i 1 got per servir-lo

Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes foc i un aparell elèctric.

És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil

Comencem?

  1. Pela els kiwis. Hi ha diferents maneres de fer-lo, partint-lo per la meitat i extreien la polpa passant una cullera entre aquesta i la pell, o sencer amb l’ajuda d’un ganivet, com qualsevol altra fruita
  2. En el got(una mica gran)  de la batedora fica tots els kiwis, batre’ls i ves afegint la llet.
  3. Fica el gel i continua batent una mica més.
  4. Ja el tens fet!. Ara toca posar-lo dins d’un got.
  5. Si vols que el resultat sigui perfecte i sorprendre als teus convidats, fica-li un parell de fulles de de menta i unes rodanxes de kiwi com a decoració

Variants:

Pots afegir algunes altres fruites, com a meló, poma o pinya. També, pots  canviar la llet per iogurt natural.

Ves a la plana principal de l'especial de les fruites i les verdures

Data de creació 18-03-2021 Última actualització 30-05-2023