Lectura en veu alta i el Gust per la Lectura Lectura en veu alta i el Gust per la Lectura

XIII edició del Certamen Nacional  Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Aquest certamen s'ha celebrat en diverses fases durant l'any 2017. Consisteix en la lectura en veu alta de les diferents obres proposades per part de les escoles participants, hi ha diverses categories segons els nivells acadèmics.

La gran final d'aquesta edició s'ha celebrat el dia 30 de maig de 2017 a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.  S'ha pogut seguir en directe a través de youtube.

La gran final dels dos anys anteriors tambés es van celebrar al Teatre Nacional de Catalunya. Van ser vetllades amb actuacions musical on finalment es van conèixer els guanyadors. Et deixem aquests petits vídeos de resum:

Més informació 

Informació de la propera edició

 

XXII edició del Concurs El Gust per la Lectura

Durant el curs 2016-2017 s'han proposat una sèrie de lectures adreçades als diferents cicles formatius del currículum escolar.  Per a concursar es llegeixen i treballen els diferents textos proposats.

De cara al concurs les bases de la convocatòria recullen els requisits de participació, els criteris de selecció i el contingut dels treballs de totes les categories. Pel que fa a la tipologia de treballs, s'ofereix la possibilitat de presentar-ne d'individuals i de col·lectius, fer-ho en suports diferents: llibre il·lustrat, mural, audiovisual, web, multimèdia…

Al mes d'abril es va tancar la recollida de treballs presentats i durant el mes de maig s'ha donat a conéixer el veredicte final amb els centres educatius guanyadors.

Més informació

Aquestes són les bases del concurs