Notícies

Llegir té premi 2024

Llegir té premi 2024

Enguany la biblioteca Can Mulà s’adhereix al concurs de foment de la lectura adreçat a infants i joves d’entre 8 i 16 anys de tot Catalunya ‘Llegir té premi’. Aquesta és una iniciativa de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques en col·laboració amb la plataforma escolar de foment de la lectura Legiland, que té per objectiu fomentar i millorar la comprensió lectora dels infants i joves d’entre 8 i 16 anys durant els mesos d’estiu. 

El concurs consisteix a llegir llibres d’entre dels més de 1.000 títols disponibles, en català, castellà i anglès i a contestar als qüestionaris virtuals relacionats amb els títols triats. Cada pregunta correcta genera un nombre concret de punts. Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector, i més possibilitat hi haurà i d’optar a guanyar diferents premis.

Per participar-hi només cal tenir el carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya i registrar-se al web oficial del Llegir té premi. En el moment de registrar-se com a participant, els lectors han d'indicar quina és la seva biblioteca pública de referència (en aquest cas, la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura), d'aquesta manera la biblioteca podrem fer un seguiment de l'evolució dels nostres usuaris.

Hi ha dues categories, de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Addicionalment, cada participant pot crear un equip i així optar també als premis d’equip. Hi haurà premis per als guanyadors de les diferents categories.

Inscripcions: a partir del 20 de maig de 2024 fins que s’esgotin les places disponibles.

Concurs: del 25 de juny al 30 d'agost.

Podeu consultar-ne les bases aquí i registrar-vos a través del web oficial “Llegir té premi”.

Qualsevol dubte que tingueu, pregunteu a la biblioteca.

20/05/2024