Notícies

La biblioteca de Rubí se suma a la campanya de reciclatge de disposistius electrònics

La biblioteca de Rubí se suma a la campanya de reciclatge de disposistius electrònics

La biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí se suma a una campanya de reciclatge de dispositius electrònics

  • ​​​​​​​La biblioteca de Rubí serà punt de recollida de portàtils i tauletes en desús

  • La iniciativa és una col·laboració amb la plataforma sense ànim de lucre Labdoo

La biblioteca de Rubí amb el suport del Departament de Cultura i la resta de les Biblioteques Públiques de Catalunya s’afegeix a la campanya de reciclatge de Labdoo, la plataforma sense ànim de lucre que opera a tot el món per proveir de dispositius electrònics a escoles d’arreu del món.

Aquesta col·laboració consisteix a convidar a la biblioteca de Rubí a unir-se al programa Labdoo creant el seu propi punt de recollida d’ordinadors portàtils i tauletes en desús per continuar impulsant l’economia circular i afavorir l’educació dels infants més necessitats d’arreu. Contribuint així a combatre el canvi climàtic i alhora lluitar contra la bretxa digital.

Labdoo és una plataforma col·laborativa sense ànim de lucre, creada per catalans, que permet fer arribar portàtils dotats d’aplicacions educatives a escoles d’arreu del món sense cap cost econòmic i sense generar emissions de CO2 addicionals pel planeta. Gràcies a la col·laboració de milers de persones de tot el món, la plataforma humanitària Labdoo ha crescut fins a donar suport a més de 2.000 escoles en 142 països, creant 400 hubs operatius repartits pels cinc continents i beneficiant més de 700.000 estudiants arreu del planeta.

Labdoo ha estat reconeguda per la UNESCO com una organització que “ajuda a promocionar els principis, els valors i les pràctiques del desenvolupament sostenible en tots els aspectes de l’educació i l’aprenentatge”. La causa de Labdoo contribueix a l’assoliment de diversos objectius de desenvolupament sostenible, però sobretot la prioritat és afavorir l’accés a l’educació en entorns de pobresa i protegir el planeta del canvi climàtic.

Més informació:

b.rubi.mmt@diba.cat | 93 699 84 53 | 93 588 70 00 ext. 6824

 

03/02/2022