Notícies

L'autor vicentí del mes

L'autor vicentí del mes

 

Amb la finalitat de visibilitzar el patrimoni humà vicentí i el fons de la col·lecció local de la Biblioteca cada mes exposarem, de manera destacada, un autor o autora de Sant Vicenç dels Horts. Serà a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Les Voltes. La resta de llibres d’aquests o d’altres autors/es els trobareu també a la planta baixa de la Biblioteca, la secció més genuïna de totes les biblioteques públiques.

 

Aquest mes de gener l’autor destacat és en Jordi Boladeras i Sancho. Nascut a Sant Vicenç dels Horts l’any 1960.

És llicenciat en filologia catalana per la universitat de Barcelona i actualment treballa de tècnic de normalització lingüística a l'SLC de Pallejà, del CNL Ca n'Ametller.

Ha exercit de professor de català, de corrector i de traductor de textos comercials i de redactor de textos publicitaris. Va col·laborar com a assessor lingüístic en diferents sèries de TV3. També va participar com a lletrista i coguionista en diferents projectes del pallasso Tortell Poltrona.

En Jordi Boladeras és autor dels llibres de poesia, de novel·les, de contes i llibres de temàtica diversa.  A més a més, té un gran nombre de contes editats en llibres col·lectius i ha publicat poemes en revistes i plaquettes diverses. Ha guanyat més de cinquanta premis, els més recents el "Premi Ciutat de Sant Andreu" en modalitat de Relat Curt i el "Viola als 33ns Jocs Florals de Calella 2015".

Poesia

Novel·les

Contes

Coneixements

 

12/01/2022 17:10 h.