Notícies

Jo sóc protagonista

Jo sóc protagonista

Autor: Bibliobús Montserrat

Des del Bibliobús Montserrat us volem agrair la participació a la campanya #SantJordiambcor. El dia de Sant Jordi vam publicar més de 200 roses a les xarxes socials del Bibliobús i vam desbordar literalment Facebook i Instagram.


De nou us volem convidar a participar en una nova proposta que ens agradaria la féssiu extensiva a les famílies dels vostres centres.


La proposta porta per títol i consisteix en reproduir la portada d’un conte infantil a través d’una fotografia.
Amb aquesta proposta volem fomentar la lectura entre els infants, prescriure llibres de literatura infantil i fomentar la creativitat dels més menuts.
 

Recollirem les imatges del dia 28 d’abril al 17 de maig a través del nostre correu electrònic b.montserrat@diba.cat

  • Cal incloure el nom i cognoms de l’autor, edat i municipi.
  • Entre tots els participants es farà el sorteig d’un lot de llibres infantils valorat en 100€ que el farem arribar un cop restablim el servei. Es regalarà un llibre infantil a les tres fotografies que tinguin més “likes” el dia 1 de juny entre les dues xarxes socials del @bibliobúsmonserrat que són Facebook i Instagram. El sorteig el farem el dia 1 de juny a les 18h. en directe al nostre perfil d’Instagram i anunciarem els guanyadors dels 3 llibres amb més m’agrada.
  • Poden participar infants de 1 a 15 anys.

Aprofitem per difondre el servei de E-Biblio, la plataforma s la plataforma que dona un servei de préstec de llibres electrònics, de revistes, de pel·lícules, descàrrega d’audiollibres i accés a documentals, música, a enciclopèdies, i a idiomes. Té més 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès, alemany, etc.
 

Es pot accedir als continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.


Esperem rebre les vostres creacions. Els nens i nenes ara també han de ser protagonistes. Serà una bona manera de donar-los visibilitat i difondre la cultura i la lectura de contes infantils.
Us animeu a participar? Us hi esperem!


Una abraçada forta i moltes lectures en família.


L’equip del Bibliobús Montserrat
b.montserrat@diba.cat

Més informació

27/04/2020 08:35 h.