Objectiu 17. Enfortir els mitjans per a implementar i revitalitzar l’Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible

 

Amb aquest objectiu es vol èmfasi que els ODS impliquen a tota la comunitat, ningú en pot restar al marge. Per assolir-los cal un ferm compromís global a través de la cooperació internacional i les aliances que permetin engegar noves dinàmiques per a unes relaciones justes, perdurables i equitatives.

Per tant, el ODS 17 està dedicat als mitjans necessaris per assolir tots els altres objectius. Cal, doncs, que cada país avançat es comprometi i doni suport a aquells que ho estan menys. És bàsic promoure la cooperació regional i internacional Nord-Sud, Sud-Sud i triangular en matèria de ciència i innovació.

A les biblioteques trobaràs

““Una Tierra para mañana  / Yann Arthus-Bertrand ; texto de Anne Jankéliowitch y Martine Laffon

Activitat virtual

Si vols ampliar la informació

El Passaport de les ODS

Aquest passaport forma part d’un projecte de sensibilització i conscienciació sobre la sostenibilitat del nostre planeta en totes les seves vessants i ha estat creat pel grup comarcal infantil Filadores de les biblioteques del Vallès Occidental. Amb aquest passaport coneixeràs els diferents objectius globals que des de les organitzacions mundials es proposen per aconseguir el millor futur i benestar del nostre planeta i de les espècies que hi habitem: aquests objectius són els ODS.

De la mà de L’Odis, el personatge protagonista que trobaràs a les següents pàgines i que té l’habilitat de transformar-se i adaptar-se en forma i color a cada ODS, farem un repàs per tots aquests objectius a través de jocs, enigmes i activitats. Ens acompanyes?

Bibliobús La Mola

Objectiu clau de la Bibliobús La Mola.