Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

El Club Súper 3
El Club Súper 3

En aquests 25 anys, el logotip ha anat evolucionant molt

Mitjana (0 Vots)

El Club Súper 3 va néixer el febrer de 1991, fa 25 anys! 

És un programa que s'emet per la Televisió de Catalunya, amb una oferta molt divertida i entretinguda, destinada a tots els nens i joves.

Si ets un dels "súpers", segur que coneixes a la gran família del Súper 3, oi? La Lila, l'Àlex, el Fluski i el Pau. També a la seva veïna Pati Pla, i el seu tiet, el malvat Sr.Pla, entre d'altres.

 

A partir de l'any 2009 va originar tot un canal de televisió: el Canal Súper 3 on s'emeten sèries com L'Inspector Gadget, Pumpkin Reports... i  programes com Quina animalada (que va d'animals) , o  l'Info K (informen de les notícies més interessants).

No només pots veure les sèries i pel·lícules per la televisió, sinó que també ho pots fer a la seva pàgina web. En la web també trobaràs molta més diversió, com jocs (musicals, d'habilitats, de memòria); concursos com El superquè de la quinzena; vídeos... També  es poden comprar jocs, samarretes...

Amb el carnet de Súper 3 tindràs moltes avantatges, però dues de les coses que més agraden als "súpers" són La Festa del Súper 3 i el dia que arriba el seu aniversari ja que reben invitacions per poder anar a llocs molt macos i divertits, com al Cim d'Àligues de Sant Feliu de Codines, als Cinemes Full... i moltes més activitats.

A les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, trobaràs des de Cd's de música, com Arkandú, fins a Dvd's com Benvinguts al Club.

"Anem a veure món"

"Arkandú"

"Connectem"

"El musical : benvinguts al Castell Embruixat"

"Uh! oh! no tinc por!"

Si vols descobrir més coses del Súper 3, fes click al següent enllaç.

I com no... només ens queda felicitar al Súper 3, cantant ...

Anys i anys, per molts anys...
A la una, a les dues, a les tres,
súper 3, per molts anys!!

 

Font d'informació: Televisió de Catalunya. Súper 3