Fons especial

Fons d'aeronàutica
El 17 de desembre de 1903 l'home va aconseguir volar. D'això ja fa 100 anys i en aquest temps el desenvolupament de l'aviació ha canviat per complet les idees sobre viatges i distàncies, i ha fet cada dia més petites les dimensions de la Terra.

La biblioteca amb el seu afany de reflectir la realitat del seu entorn, al 2003 va decidir crear un fons documental sobre AERONÀUTICA aprofitant la celebració del centenari de l'aviació.
 
En aquest fons podreu trobar els següents temes relacionats:
 
* Aeronaus
* Aeronàutica
* Aeroport de Barcelona
* Aeroports
* Autogirs
* Aviació
* Aviadors
* Avions
* Circulació aèria
* Dret aeronàutic
* Meteorologia aeronàutica
* Navegació aèria
* Ultralleugers amb motor
* Vol lliure
 

"Entaforà el cap a la carlinga. Les agulles fosforescents començaven a lluir. El pilot verificà un rere l'altre els indicadors, i en quedà satisfet. Es descobria sòlidament assentat en el cel. Va acariciar amb el dit un muntant d'acer, i va sentir que el metall traspuava vida; el metall no vibrava, però vivia. Els cinc-cents cavalls del motor feien néixer en la matèria un corrent molt dolç, que canviava la seva fredor en una carn vellutada. Una vegada més, el pilot no experimentava, en el vol, ni vertigen ni embriaguesa, sinó el treball misteriós d'una carn vivent."
 
(Antoine de Saint-Exupéry. Vol de nit)
 
Temes: Tecnologia i enginyeria
Etiquetes: aeronàutica, avions