Busca libros, música y cine al Catálogo Aladí

Libros electrónicos Libros electrónicos

Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a eBiblio Catalunya, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Escuelas Escuelas

L'espai Escoles està pensat per donar suport als mestres i professionals de l'àmbit de l'educació. Trobareu recursos especialitzats en ensenyament, foment de la lectura, biblioteca escolar i formació. Si voleu ampliar informació sobre allò que ofereix el portal Gènius a les escoles, cliqueu aquí.

A més les biblioteques de la Xarxa ofereixen activitats i serveis destinats a les escoles i instituts, com el projecte Memòria sobre rodes que realitzen els bibliobusos als centres educatius dels municipis on donen servei.

 

Gaudiu del carnet d'entitat: podeu sol·licitar el carnet d'entitat, ja sigui com a centre educatiu o com a grup classe, per accedir amb condicions especials a alguns dels serveis de la biblioteca, com el servei de préstec.   

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la biblioteca més propera.

Destacados Destacados

Visor de contenido web Visor de contenido web

Profes rebels: el repte d'educar a partir de la realitat dels joves

Soc un profe rebel perquè prefereixo deixar enrere l'escola del passat. M'agrada tenir-la present per imitar-ne els èxits ...

Més informació

Recursos de interés Recursos de interés

 • edu365.cat. Infantil

  Secció del portal web d'edu365 dedicat a infants de 0 a 6 anys aproximadament.
 • Internet segura for Kids

  Per celebrar el Dia Mundial de Internet una web per protegir a l'infant dels problemes de la xarxa.
 • Learning Resource Exchange for Schools

  Repositori que ofereix continguts educatius en obert, amb el recolzament dels Ministeris d'Educació d'Europa
 • Koalatext

  Koalatext és un recurs en línia per aprendre la llengua anglesa, creat i desenvolupat per facilitar tant l’ensenyament com...
 • Efemèrides LiJ 2019

  Recull elaborat pel Servei de Documentació LIJ de la Biblioteca Xavier Benguerel, que conté les efemèrides més destacades...

Visor de contenido web Visor de contenido web

La Xarxa de Biblioteques Municipals treballa amb les escoles i les biblioteques escolars dels diferents municipis de la província de Barcelona tot oferint-los serveis que ajuden a familiaritzar el nen amb l'ús de les biblioteques i a adquirir hàbits de lectura i habilitats en la recerca d'informació:

Més informació