Reading guide

Novel·la i Gastronomia

Novel·la i Gastronomia
Guide created by:
  • Barcelona - Ciutat Vella. Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat

En aquesta guia trabaràs una selecció de documents on la literatura i la gastronomia hi tenen una presència destacable.

 

  També et pot interessar:

Date created: 20/07/2011

Last updated: 22/01/2015

Guide sections

Bibliografia destacada


 A fuego lento
A fuego lento
Cela Conde, Camilo José  
Olañeta, 1999
 A pedir de boca
A pedir de boca
Fajardo, José Manuel  
Ediciones B, 2005
 Afrodita :cuentos, recetas y otros afrodisíacos
Afrodita :cuentos, recetas y otros afrodisíacos
Allende, Isabel  
Plaza & Janés, 2001
 Alacranes en su tinta
Alacranes en su tinta
Bas, Juan  
Destino, 2002
 Alice o el piano de los ángeles :cuento gastronómico
Alice o el piano de los ángeles :cuento gastronómico
Godard, Odile  
Seix Barral, 2001
 Aromas
Aromas
Jha, Radhika  
ElCobre, 2005
 Artículos gastronómicos
Artículos gastronómicos
Thebussem,  
Azazel, 2001
 Chocolate
Chocolate
Harris, Joanne  
Grijalbo, 1998
 Cinc quarts d'una taronja
Cinc quarts d'una taronja
Harris, Joanne  
Quaderns Crema, 2001
 Como agua para chocolate
Como agua para chocolate
Esquivel, Laura  
Grijalbo Mondadori, 1995
 Confesiones de un chef
Confesiones de un chef
Bourdain, Anthony  
RBA, 2001
 Deseo de fuego
Deseo de fuego
Cervera i Nogués, Jordi  
Meteora, 2007
 Després de l'amor
Després de l'amor
Ephron, Nora  
Columna, 1988
 El Banquete de Babette :1
El Banquete de Babette :1
Dinesen, Isak  
Encuentro, 1995
 El Camarero perfecto
El Camarero perfecto
Sulzer, Alain Claude  
El Aleph, 2007
 El Condimento de París
El Condimento de París
Hurtado Poyatos, Antonio  
Destino, 1999
 El Festí de Nàpols
El Festí de Nàpols
Olesti, Isabel  
Columna, 2002
 El Primer glop de cervesa i altres plaers minúsculs
El Primer glop de cervesa i altres plaers minúsculs
Delerm, Philippe  
Empúries, 2001
 El que hem menjat
El que hem menjat
Pla, Josep  
Destino, 1993
 El Refinament del gust
El Refinament del gust
Lanchester, John  
Edicions 62, 1997
 El Rodaballo
El Rodaballo
Grass, Günter  
Alfaguara, 1999
 El Topo a la luz del día
El Topo a la luz del día
Arenós, Pau  
El Aleph, 2003
 Els Fruits de la passió
Els Fruits de la passió
Field, Carol  
Columna, 2001
 En la cocina
En la cocina
Ali, Monica  
Duomo, 2009
 En pijama no, si us plau
En pijama no, si us plau
Illa i Monné, Josep M.  
Laia, 1986
 Escrit a taula
Escrit a taula
Biblioteca Joan Triadú, 2003
 Gordo
Gordo
Ruiz Mantilla, Jesús  
RBA, 2005
 Hoy caviar, mañana sardinas
Hoy caviar, mañana sardinas
Posadas, Carmen de  
RBA, 2008
 La Conjura contra el gurmet
La Conjura contra el gurmet
Carol, Màrius  
Columna, 1997
 La Rebelión de los rábanos
La Rebelión de los rábanos
Tomeo, Javier  
Destino, 1999
 Lecciones de la buena vida
Lecciones de la buena vida
Mayle, Peter  
El Aleph, 2002
 Les Set aromes del món
Les Set aromes del món
Bosch, Alfred  
Planeta, 2004
 Manjar de amor
Manjar de amor
Capella, Anthony  
Emecé, 2005
 Manual del caníbal
Manual del caníbal
Balmaceda, Carlos  
Roca, 2005
 Poesía a la carta
Poesía a la carta
Revista Litoral, 2006
 Relatos a la carta
Relatos a la carta
Páginas de Espuma, 2000
 Sabor a canela
Sabor a canela
Carmona, José Carlos  
Planeta, 2010
 Sobretaula amb càmera fixa
Sobretaula amb càmera fixa
Roca Orta, Albert  
Destino, 2000
 Tomates verdes fritos
Tomates verdes fritos
Flagg, Fannie  
Ediciones B, 1998
 Tratado de culinaria para mujeres tristes
Tratado de culinaria para mujeres tristes
Abad Faciolince, Héctor  
Suma de letras, 2001
 Un Any a la Provença
Un Any a la Provença
Mayle, Peter  
Edicions 62, 1997
 Un Artículo de encargo
Un Artículo de encargo
Sen, Miquel  
RBA, 2004
 Una Golosina
Una Golosina
Barbery, Muriel  
Zendrera Zariquiey, 2002
 Viajes de un chef
Viajes de un chef
Bourdain, Anthony  
RBA, 2002
Back to top