Guia de lectura

Cuina i salut

Cuina i salut

Us presentem una Guia de Lectura per menjar bé i sa.

Trobareu documents sobre aliments saludables, cuina sana, dietes especials, al·lèrgies alimentàries, embaràs i infants, i cuina i emocions.

Data de creació: 20/08/2012

Última actualització: 22/01/2015

Al·lèrgies alimentàries


 Amb gust i sense gluten
Amb gust i sense gluten
Askanazy, Beatrice  
Barcelona : Mina, 2007

Es tracta d'un receptari imprescindible per a totes aquelles persones a qui el diagnòstic d'una al·lèrgia els condiciona la dieta. Inclou receptes delicioses per a persones amb intolerància al gluten, al sucre i als làctics. Plats fàcils i que sorprenen els paladars més exigents: receptes ràpides de preparar, gustoses, saludables i , sobretot, per fan profit a tothom.

 Cocina para alérgicos
Cocina para alérgicos
Sherwood, Alice  
Tres Cantos : Blume, cop. 2008

L'autora adopta un enfoc positiu al problema de les al·lèrgies alimentàries. El resultat és una col·lecció de receptes que permet que tota la família gaudeixi d'un àpat deliciós sense que ningú es senti imaginat. De cada recepta se'n fan quatre versions adaptades a cada una de les quatre al·lèrgies principals: ous, gluten, fruits secs i productes làctics).

 Vivir sin gluten manual para el enfermo celíaco
Vivir sin gluten manual para el enfermo celíaco
Rodríguez, Alma  
Barcelona : Obelisco, 1999
Torna a l'inici