Guia de lectura
Cuina i salut
Us presentem una Guia de Lectura per menjar bé i sa.
Trobareu documents sobre aliments saludables, cuina sana, dietes especials, al·lèrgies alimentàries, embaràs i infants, i cuina i emocions.
Data de creació: 20/08/2012
Última actualització: 22/01/2015
Seccions de la guia
Al·lèrgies alimentàries
Es tracta d'un receptari imprescindible per a totes aquelles persones a qui el diagnòstic d'una al·lèrgia els condiciona la dieta. Inclou receptes delicioses per a persones amb intolerància al gluten, al sucre i als làctics. Plats fàcils i que sorprenen els paladars més exigents: receptes ràpides de preparar, gustoses, saludables i , sobretot, per fan profit a tothom.
L'autora adopta un enfoc positiu al problema de les al·lèrgies alimentàries. El resultat és una col·lecció de receptes que permet que tota la família gaudeixi d'un àpat deliciós sense que ningú es senti imaginat. De cada recepta se'n fan quatre versions adaptades a cada una de les quatre al·lèrgies principals: ous, gluten, fruits secs i productes làctics).