Detall de personatge - Gènius

Ruta de navegació

Personatge

Hélène Dutrieu
Hélène Dutrieu

Amb un avió

La dona falcó o la fletxa voladora van ser dos dels malnoms que va rebre aquesta dona degut a tot el que va aconseguir fet. La seva vida va oferir moltíssima aventura.

Va nèixer l'any 1877 i de seguida va demostrar que la seva fràgil figura (en apariència) arribaria molt lluny gràcies al seu esperit inquiet. 

Va ser una d'aquelles persones que mai estan satisfetes amb el que aconsegueixen, que sempre volen més i d'aquesta manera va arribar a l'èxit en tot allò que va provar. Va destacar a moltes disciplines esportives, va ser una destacada aventurera i seves són les patents de moltíssims invents.

L'exposició dones inventores “Super women” feta per  Sandra Uve parla d'ella i d'altres 23 dones inventores com van ser Marie Curie, una important científica i Mary Anderson inventora del eixugaparàbrises.

Cada mes pots trobar-la a una biblioteca diferent, entre octubre i desembre són tres les biblioteques on podràs veure-la: Cornellà. Central, Armand Cardona de Vilanova i la Geltrú i Can Llaurador de Teià.

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Més informació