Detall de personatge - Gènius

Ruta de navegació

Personatge

El nen Jesús
El nen Jesús

Play-me com a nen Jesús

El nen jesús és el personatge més important del pessebre. Es representa el naixement de Jesucrist a Betlem on van haver de traslladar-se els seus pares Josep i Maria en motiu de la celebració d’un cens que obligava a tots els habitants de la zona palestina a traslladar-se als seus llocs d’origen.

D’aquesta manera en posar-se de part Maria i no trobar cap allotjament en condicions van haver fer nit a un estable on un bou i una mula ajudaven a donar calor a la criatura petita.

Diversos pastors van rebre la notícia de l’arribada al món del salvador esperat segons la tradició cristiana però també jueva.

Va ser tan important la notícia que fins i tot un dia després va rebre la visita dels tres reigs mags d’orient que van arribar guiats per una estrella molt especial.

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació