Detall d’article - Gènius

Ruta de navegació

Article

Gastronomia nadalenca
Gastronomia nadalenca

Galetes nadalenques

Ara ve Nadal,
matarem al gall,
i a la tia Pepa
li donarem un tall

Ara ve Nadal,
matarem el porc,
i a la tia Pepa
li donarem un tros.

Ara ve Nadal,
menjarem torrons,
i amb una guitarra
cantarem cançons.

Quantes vegades heu sentit aquesta cançó?

El pollastre rostit, farcit de panses i pinyons, no pot faltar a l'àpat de Nadal tradicional però, per anar bé, hem de començar amb una sopa de galets ben grossos. I de postres, torrons i neules, que des de fa uns anys els acompanyem amb polvorons i mantegades.

El costum de la sopa ben calenta ve donada perquè Nadal feia molt fred. I els polvorons i mantegades és una costum andalusa que ens van aportar els treballadors que venien a buscar feina a Catalunya, un costum molt deliciós!

Voleu trobar receptes del àpat de Nadal? Aquí en podeu trobar unes quantes:

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació