mejores amigas recomanacio pv comic - Gènius

Breadcrumb

Search the Aladi Catalog for books, movies and music

Les biblioteques recomanen

Mejores amigas

Hale, Shannon

Barcelona : Planeta Cómic, [2022]

La premiada escriptora Shannon Hale i la il·lustradora supervendes del New York Times LeUyen Pham ens porten una altra història d’amistat després del best seller Amigas de verdad. Aquest cop, la Shannon i la Jen, la noia més popular de l’escola són millors amigues, fan sisè, i les seves preocupacions son els nois, la roba i la música, entre d’altres. Amb un llenguatge proper, un guió entretingut, i una narració àgil Mejores amigas és una lectura adreçada a majors de 9 anys que forma part d’una trilogia que finalitzarà amb Friends forever.

Segueix l’exitosa línia d’altres autores nord-americanes com Raina Telgemeier (Sonrie) i Vera Brosgol (¡Prepárate!). El trobareu editat per la col·lecció de còmic infantil i juvenil de Planeta Còmic.

 

Més informació:

Recomanat per Chus Rodríguez. Bib. de Viladecans.

12/12/2022

New Arrivals

Highlights

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació