Reading guide
Begudes
El Prestatge Virtual de Cuina i Vins ha preparat una nova guia. Ens trobem davant d'una selecció de documents que ens mostren les diferents begudes que poden acompanyar un bon àpat: des dels aperitius fins a la sobretaula, des dels sucs i còctels, passant pels vins i els caves, i tot seguit els cafès i els tes. I per la sobretaula llibres que ens parlen de les begudes espirituoses o licors destil·lats. Bon profit!
Date created: 05/03/2013
Last updated: 22/01/2015
Guide sections
Còctels
Les receptes del Dry Martini l'abast de tothom. Un manual que ens ensenya que art i sofisticació poden anar de la mà: només cal una bona coctelera, una mica de glamour i una petita dosi d'hedonisme. La idea general que tanca el text és que el còctel és un art, i que el luxe, la sofisticació i la classe no estan renyits amb la senzillesa i el bon humor.
L'autor, tot i que no és bàrman de professió, és un dels més coneguts experts en begudes alcohòliques del Regne Unit, d'origen polonès. En aquest llibre ens ofereix una guia de begudes de tot el món organitzades segons el seu ingredient principal: el cava, el vodka, la ginebra, el rom, ... però també la cervesa, el sake, els anissos,... i cures per a la ressaca!
Diego Cabrera i Joost Ripson ens endinsen al món dels còctels amb aquesta fantàstica guia que ens explica pas a pas com elaborar alguns dels combinats més clàssics de la història com un Margarita o un Bloody Mary, o d'altres tan poc coneguts com un Chirimoski o un Sazerac, però no per això menys bons o interessants.