Reading guide

Contes per a infants i famílies

Contes per a infants i famílies

El desenvolupament de la sexualitat, la identitat i expressió de gènere és un trajecte que s’inicia molt d’hora, fins i tot, abans de néixer. Sensacions, sentiments i relacions amb la resta d’infants s’han de viure amb plena llibertat. Sense obviar aquesta etapa inicial tan important de l’educació infantil, volem aportar aquesta guia de lectura per aprofundir en aquest propòsit i mostrar també la diversitat familiar.

Aquest any 2021 afegim 14 contes més.

A continuació et presentem una guia per a tota la família:

Salir del armario : guía para padres de lesbianas, gais, bisexuales y transexuales / Anne Dohrenwend .

Publicació Barcelona : Medici, 2015

veure disponibilitat al catàleg Aladí

 

Date created: 12/06/2017

Last updated: 11/06/2021

Contes per a infants i famílies

Homo Baby Boom
Author: FLG Associació Famílies LGTBI ©
6 famílies homoparentals expliquen com van tenir els seus fills.
Cua de sirena
Author: Actuavallès Associació ©
Aquest curtmetratge d’animació, basat en el conte Cua de sirena, d'Alba Barbé-Serra, Sara Carro Ibarra i Joan Turu (Ed. Bellaterra, 2016),   trenca amb el binarisme de gènere, sensibilitza entorn dels estereotips de gènere i la diversitat i fomenta el lliure desenvolupament de la identitat i de l'expressió del gènere dels infants.
En Roc estava més marejat que un allioli. No entenia res de res del que el cranc li havia dit… No entenia per què era una cosa que s’havia de convertir en una altra. A més a més, per sempre més! Una cosa o l’altra. Blanc o negre. Carn o peix. Nen o nena, humà o sirena… Com si només hi hagués dues opcions! No pot ser que una decisió sigui també que no vols prendre una decisió?
Go back