Reading guide
Cuina d'estiu
Guide created by:
- Sant Vicenç dels Horts. Biblioteca Les Voltes
La cuina d’estiu és plena de plats frescos, begudes i gelats. També les vacances conviden a reunir-se al voltant d’una bona paella, aperitius i barbacoes.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Date created: 01/06/2022
Last updated: 19/08/2022
Guide sections
Aperitius
200 tapas de España :
Acosta, Alberto de Jesús
Madrid : LID, 2014
Aperitius i tapes
Santamaria, Santi , Santamaria, Santi
Barcelona : Grup 62, DL 2005
Aperitius i tapes :
Quadrada, Mariona , Borrell Garciapons, Josep , Borrell Garciapons, Josep
Barcelona : Cossetània, 2009
Buffet frío clásico :
Shulman, Martha Rose
Barcelona : Primera Plana, DL 1999
Cebiches :
Monné, Toni , Linares, Juan , Linares, Juan
Valls : Cossetània, 2018
De tapas con Quique Dacosta
Dacosta, Quique
Barcelona : Grijalbo, 2016
La Riera :
Carrió, Oriol , Serra, Marc , Serra, Marc
Barcelona : TV3, 2014
Pintxos y tapas del País Vasco :
Royo, Koldo
Barcelona : Styria, 2008
Tapes molt catalanes
Mateu, Dolorss
Sant Cugat del Vallès : Susaeta Ediciones, [2019]