Novelty

Alicia en el país de las maravillas

Alicia en el país de las maravillas

[S.l.] : Walt Disney, [2010]

Alícia al país de les meravelles és una pel·lícula del director Tim Burton, estrenada l'any 2010 i basada en el famós llibre de l'autor Lewis Carroll. Però aquesta pel·lícula no narra les aventures que tots coneixem, sinó el segon viatge d'Alícia al País de les Meravelles.

Han passat deu anys del primer viatge i Alícia no recorda res d'aquella primera aventura. Un dia, quan estan a punt de demanar-li matrimoni, veu un conill blanc i surt corrent darrere seu, tornant a caure pel forat que la va portar al País de les Meravelles, un país diferent, ple de màgia, on l'absurd és la realitat i la imaginació no té límits. Allà, tots volen que torni a recordar perquè prengui partit a la guerra entre la Reina Vermella i la Reina Blanca.

Tim Burton li dona el seu toc estètic tan particular i tan obscur i crea una nova aventura d'Alícia, que aquesta vegada decidirà el futur del País de les Meravelles. Si et van agradar altres pel·lícules seves com La Novia cadáver, Pesadilla antes de Navidad, Dumbo o El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares, no te la pots perdre.

La trobaràs a un munt de biblioteques en DVD o Blue Ray, i, si no la tenen a la teva biblioteca, recorda que la pots demanar i te la portem gratis! A les biblioteques també tenim la versió del videojoc per Wii basada en aquesta pel·lícula i una guia cinematogràfica.

Aquesta obra va guanyar 2 Oscars i 2 BAFTA, entre d'altres premis.

Mira el tràiler

No recomanada per a menors de 7 anys.

Recomanat per Anaïs Bravo Sánchez, itinerant del Baix Llobregat

17/01/2023