Novelty

Maleducados : ¿estamos fallando a nuestros hijos como responsables de su educación?

Rivera, Berta

Córdoba : Sekotia, septiembre de 2023

L’educació actual, serveix per a formar les properes generacions? Berta Rivera repassa a fons els factors que influeixen en el procés educatiu dels nostres fills, sense limitar-se a la part acadèmica. També aprofundeix en l’educació com a ascensor social.

La Revolució Tecnològica ha facilitat l’accés i ràpida difusió de la informació com  mai s'havia donat en la història de la humanitat, ara bé, no són les eines tecnològiques (els cercadors, les xarxes socials, la Intel·ligència Artificial ) les que transformen el món sinó les idees que flueixen per elles. La veritable diferència, si ho comparem amb èpoques passades, és la velocitat a la qual les idees es transmeten. És aquesta velocitat la que fa que el món sigui avui més complex i converteixi a l'educació integral dels nostres fills en una necessitat vital.
Hem d'entendre bé què està ocorrent i per què per a poder dirigir millor l'educació que desitgem per a les generacions esdevenidores. És essencial per a prendre de nou les regnes de la llibertat i assegurar-nos que estem donant als nostres fills les eines necessàries per a una vida plena i pròpia. Només una educació integral, de veritable qualitat, ens permetrà navegar els complexos temps que vivim. Gràcies a l'educació, mantindrem el pensament despert i sabrem discernir les idees bones de les dolentes, a diferenciar la propaganda de la informació.

*Recomanat per la Xarxa de Biblioteques Municipals
 

22/01/2024