Novelty

Todo lo que necesitas saber sobre el TDAH en la etapa de aprendizaje :

Las Rozas (Madrid) : Wolters Kluwer, marzo 2020

El TDAH és un trastorn molt freqüent que provoca grans dificultats en l’educació i en el desenvolupament del nen o nena que el pateix; més de la meitat es convertiran en adults amb TDAH.

Aquest llibre va sorgir gràcies a l’interès de l’Associació RedTDAH i la Revista Cuadernos de Pedagogía per tal d’informar i orientar fonamentalment a docents, famílies i afectats pel trastorn. Per aconseguir-ho s’ha comptat amb la col·laboració de diversos professionals de diferents àmbits, que han aportat els seus coneixements amb l’objectiu d’ajudar a nens i adolescents amb TDAH a créixer i desenvolupar-se com a persones vàlides i felices des de la seva infància.
Les persones que conviuen amb afectats per TDAH, saben que no és fàcil. Els pares poden arribar a sentir que el seu fill és un mal educat, que és despistat,  que no sap estar-se quiet, no espera el seu torn de paraula, etc. Però el que no saben els altres pares, és que aquest nen o nena té una gran dificultat per fer totes aquestes coses.

Amb un llenguatge molt planer i exemples molt quotidians, en aquest llibre s’ajuda a entendre aquest trastorn i es donen pautes per ajudar als docents, famílies i afectats.

 Una correcta detecció i intervenció pot ajudar a superar les dificultats, comptant amb el suport dels pares, escola i professionals i millorar la qualitat de vida de les persones amb TDAH. Se’ls donen eines per reduir els efectes negatius que aquest trastorn provoca en nens, joves i adults, per tal que s’integrin feliçment en la seva vida diària.

Més informació:

Recomanat per Anna Graupera i Roca. Bib. Ramon Vinyes i Cluet. Berga

25/03/2024