El més petit de tots El més petit de tots

El Més Petit de Tots és un festival amb espectacles i experiències que s'han pensat per a nens menors de cinc anys. Entre els dies 9 i 24 de novembre se celebrará la seva 15a edició sota el lema  : Jo també soc petit!

Ser El Més Petit de Tots significa tres coses : fantasia, emoció i aventura. I aquests tres trets es volen aconseguir a través d'una selecció de les propostes d’arts escèniques per a la primera infància més interessants del panorama actual. Gaudirem junts d’espectacles provinents de Noruega, Bèlgica, Suècia, França, així com d’una mostra de les noves produccions del Festival de la mà de creadors del nostre país, com Animal Religion, David Ymbernon i el col·lectiu Big Bouncers

S'ofereixen dinou espectacles diferents a escenaris repartits per onze localitats catalanes, és el cas de  Barcelona (a dos indrets diferents) Tarragona Lleida, Olot, Sabadell, Igualada, Sant Cugat del Vallès, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixach que s'incorpora aquest any. A fora de Catalunya també hi ha presència a Palma de Mallorca i Benicassim.

Es faran vuit tallers dirigits als més petits. Alguns d'ells (concretament 5) es faran a biblioteques de la Xarxa Municipal. Sessions diferents a equipaments de Montcada i Reixac, Sabadell i Sant Cugat del Vallès:

A les biblioteques trobaràs contes i històries relacionades amb la dansa, la música, el cos humà, els sentits, amb tot el que es reflecteix als tallers que hem destacat. A continuació tens uns exemples:

"A fer nones

 "Ballant al cel com un estel

 "Ara són gegants

"Què s'amaga dins el cos humà?" 

"Els meus primers instruments"

"¡Bravo Rosina!

Una aventura que va començar a Sabadell i que ha anat  creixent molt, de manera que arriba a més públic i més llocs, mentre permet participar a més artistes importants. 

Trobaràs més informació a la seva adreça web.

Mira tota la programació.

Vés a la pàgina principal de Gènius

Creation date: 08/11/2019 Last updated: 08/11/2019