El Capità Pebrot

Uiiiii! Ha anat de poc. Segur que et pensaves que era Superman, l’heroi de les aventures de còmic creat per Joe Shuster i Jerry Siegel, que sota la identitat secreta de Clark Kent, un tímid i efectiu periodista enamorat de Lois Lane, companya al diari Daily Planet, es dedica defensar la humanitat de tots aquells que volen destruir-la.

Sí, és superman, però no aquest Superman, sinó el Capità Pebrot, que lluita contra el consum de dolços. El seu arxienemic, és el senyor Martí, propietari d’una empresa de llaminadures a punt de tancar, que ha iniciat una guerra bruta contra l’heroi al veure que, degut a la seva influència, els infants ja no mengen les seves llepolies; ara prefereixen devorar pebrots verds, bledes i fetge.

Pots conèixer tots els detalls d’aquesta aventura a El Segrest del Capità Pebrot, escrit per José Manuel Blanco i il·lustrat per Luciano Lozano

El seu creador va morir en un accident inesperat, cosa que va impedir que es fessin més entregues tant del còmic com de la sèrie de televisió.

El Segrest del Capità Pebrot / José Manuel Blanco ; il·lustracions de Luciano Lozano

Barcelona : Bambú, 2009

> Ves al catàleg Aladí

Ves a la fitxa del pebrot verd

Ves a l'especial de les fruites i les verdures

Altres contes de José Manuel Blanco o Luciano Lozano

““Les Escates del drac  / José Manuel Blanco
““El Fantasma del Canigó  / José Manuel Blanco
““La Bea balla  / Luciano Lozano
““ Embolic al museu / Luciano Lozano
““ Tancho  / Luciano Lozano