2017
Ets dels que devores els llibres?
Doncs amb aquesta recepta del pastís de Sant Jordi, ben segur que el voldràs devorar, perquè estàs a punt per cuinar un llibre ben dolç!
Ingredients:
- 3 planxes de pa de pessic
- Crema pastissera
- Almívar
- Trufa cuita
Passos:
1. Talla dues de les planxes per la meitat.
2. Pinta la meitat de la tercera planxa amb l'almívar.
3. Escampa la trufa a sobre de l'almívar
4. Posa la segona capa de pa de pessic
5. Afegeix trufa a sobre
6. Repeteix l'operació tants cops com vulguis. Es recomana posar 4 o 5 capes!
7. Tanca el llibre amb la meitat de la primera planxa.
8. Pinta la coberta del llibre amb l'almívar
9. Escampa la crema pastissera
10. Cremem la crema. (ull! demana ajut a un adult per fer aquest pas)
11. Afegeix una rosa de caramel
12. Escriu Sant Jordi amb cobertura de xocolata!
Descarrega't aquí la imatge de la recepta sencera
Bread
Per Sant Jordi, no t'oblidis de la rosa, el llibre i els dolços! A l'apartat següent t'expliquem com pots fer el típic pa de Sant Jordi.