2017 2017

Ets dels que devores els llibres? Doncs amb aquesta recepta del pastís de Sant Jordi, de ben segur que el voldràs devorar, perquè estàs a punt per cuinar un llibre ben dolç!

 

Ingredients:

  • 3 planxes de pa de pessic
  • Crema pastissera
  • Almívar
  • Trufa cuita

 

Passos:

1. Talla dues de les planxes per la meitat.

2.Pinta la meitat de la tercera planxa amb l'almívar.

3. Escampa la trufa a sobre de l'almívar

4. Posa la segona capa de pa de pessic

5. Afegeix trufa a sobre

6. Repeteix l'operació tants cops com vulguis. Es recomana posar 4 o 5 capes!

7. Tanca el llibre amb la meitat de la primera planxa.

8. Pinta la coberta del llibre amb l'almívar

9. Escampa la crema pastissera

10. Cremem la crema. (ull. demana ajut a un adult per fer aquest pas)

11. Afegeix una rosa de caramel

12. Escriu Sant Jordi amb cobertura de xocolata!

 

 

Descarrega't aquí la imatge de la recepta sencera

Ves a l'especial de Sant Jordi

Ves a Gènius