2017
Ets dels que devores els llibres? Doncs amb aquesta recepta del pastís de Sant Jordi, de ben segur que el voldràs devorar, perquè estàs a punt per cuinar un llibre ben dolç!
Ingredients:
- 3 planxes de pa de pessic
- Crema pastissera
- Almívar
- Trufa cuita
Passos:
1. Talla dues de les planxes per la meitat.
2.Pinta la meitat de la tercera planxa amb l'almívar.
3. Escampa la trufa a sobre de l'almívar
4. Posa la segona capa de pa de pessic
5. Afegeix trufa a sobre
6. Repeteix l'operació tants cops com vulguis. Es recomana posar 4 o 5 capes!
7. Tanca el llibre amb la meitat de la primera planxa.
8. Pinta la coberta del llibre amb l'almívar
9. Escampa la crema pastissera
10. Cremem la crema. (ull. demana ajut a un adult per fer aquest pas)
11. Afegeix una rosa de caramel
12. Escriu Sant Jordi amb cobertura de xocolata!