Comic Kids 2022

Comic Kids és un àrea dins de Còmic Barcelona on els més petits aprenen a observar el món en el què viuen, a través del còmic, de forma original. 

Hi ha un parell d'actes especials com la projecció de la pel·lícula Ainbo, la guerrera de l'Amazones, diumenge a les 18 hores i la desfilada de Cosplay infantil també diumenge però pel matí.

Altres activitats que es fan de manera continuada sense horaris fixos són las de pintacares, on et pots disfressar del teu personatge preferit, Còmic xapa on es pot dibuixar, crear la texa xapa i emportar-te-la i per últim a l'espai Comic Play trobaràs un munt de minijocs dedicats al còmic. A més a la Comicteca trobaràs molts còmics per llegir i diverses sessions de contacontes. Ja amb uns horaris concrets (veure aquí) es faran fins a sis tallers on s'ensenayaran diverses tècniques per a dibuixar còmic, són aquests: la construcció de la figura humana, les cares i les expressions, les expressions de personatges, la creació de personatges, l'anatomia de les mans i també un taller de dibuix d'Astèrix i Obèlix.

El disseny de l’espai de Comic Kids d’aquest any ha comptat amb la col·laboració de  Fermín Solís, Juanjo Cuerda, Clara Soriano i David Ramírez. Et presentem a continuació algunes de les seves creacions per al públic infantil:

““Aventures a l'Illa Bosc / Fermí Solís
““Parece que chispea / Fermín Solís
““Busca i troba uns animals / Fermín Solís
““La Dieta del vampir / Juanjo Cuerda
““Dinokid / David Ramírez
““Todo Dinokids / David Ramírez
““Todo minimonsters / David Ramírez
““El Veneno de porcelana / David Ramírez

Ves a la plana de còmics

Ves a la plana de Còmic Barcelona