Detalle de artículo - Gènius

Ruta de navegación

Artículo

El carbassó
El carbassó

El producte

El carbassó és de forma allargassada, n’hi ha també una varietat de forma rodona, el carbassó de Niça, especialment emprat per farcir. També n’hi ha d’aixafats com el Patisson.

El seu gust és suau i agradable, cosa que el fa molt fàcil de combinar amb altres aliments sense que els predomini.

Existeixen diferents varietats com el blanquete, el diamant, de Niña, el Patisson, etc.

Destaca especialment el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ens poden ajudar a tenir una pell sana i a mantenir les defenses en acció.

Pertany a la mateixa família que la carabassa, les cucurbitàcies i la seva temporada de consum preferent és del maig fins ben passat l’estiu.

Es poden fer receptes ben divertides amb ell d'ingredient principal.

Fuente:

Tu privacidad es nuestra prioridad

Para proteger tu intimidad, antes de continuar queremos asegurarnos que sabes que, tanto nosotros como nuestros colaboradores, utilizamos algunas “cookies” en la web para facilitarte el uso:

  • Propias y de terceros con fines estadísticos, con las que no se recoge información de los usuarios ni se registran las direcciones IP de acceso.
  • Propias y de terceros para garantizar el funcionamiento básico, como la sesión de usuario, y aspectos de personalización, como el idioma de nuestras páginas.
    Guardamos la aceptación de cookies durante 30 días para mejorar la experiencia de navegación. Recuerda que puedes eliminar las cookies de tu navegador.
  • De terceros para mostrarte información de nuestras redes sociales, como Facebook, X, YouTube, etc. Al acceder a estos sitios web podrás decidir si aceptas o no sus políticas de privacidad y de cookies.

Más información