Fondos especiales

"Jocs, esports i entreteniments" a Les Corts - Miquel Llongueras - Barcelona - Les Corts. Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras

La Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras està especialitzada en Jocs, esports i entreteniments. Es poden trobar documents en qualsevol tipus de suport que fan referència a aquesta temàtica.

Quant a les obres generals, n'hi ha sobre psicologia de l'esport, nutrició, fisioteràpia i medicina esportiva, legislació i equipaments, història de l'esport, olimpisme i altres matèries relacionades amb l'esport.

Pel que fa a les obres sobre esports en concret, n'hi ha sobre handbol, bàsquet, voleibol, futbol, futbol americà, rugbi, tennis, hoquei, golf, atletisme, gimnàstica, condicionament físic (fitness), excursionisme i rutes, alpinisme, escalada, espeleologia, ciclisme i rutes, hoquei patins, patinatge, patinatge de monopatí, motociclisme, boxa, esquí alpí, esquí de fons, surf de neu (snowboard), navegació, surf, natació, pesca i caça, i altres.

De llibres sobre jocs, n'hi ha també per a tots els gustos: escacs, màgia, pòquer, dòmino, billar, la botifarra, jocs d'exterior i per a les diferents estacions de l'any.

Temas: Esports, Jocs
Etiquetas: entreteniments, fisioteràpia, medicina esportiva, olimpisme
Promedio (0 Votos)