Fondos especiales

Novel·la històrica - Terrassa. Biblioteca Districte 4
La Biblioteca Districte 4 manté, des de l'any 2014, un fons especial dedicat al gènere històric, amb els objectius d'esdevenir centre prescriptor i de referència de fons de novel·la històrica a Terrassa, fomentar la lectura i el coneixement d'aquest gènere literari facilitant accés a bibliografia específica relacionada amb el mateix. 
 
Com a novel·la històrica s'entén tota aquella obra de ficció que recrea un període històric i en la que formen part de l'acció personatges i situacions no fictícies. També es considera com a tal aquella novel·la d'ambientació històrica que presenta personatges i situacions fictícies contextualitzades dins d'un període històric determinat real i documentat.
 
El fons de la Biblioteca districte 4 està integrat per obres que abracen tots els períodes històrics des de la prehistòria fins al s.XX però dedicant una especial atenció a aquelles obres ambientades durant l'època medieval. Tot per al gaudiment de l'amant del gènere històric, àvid d'endinsar-se en les intrigues i en els fets que al llarg dels segles han fet evolucionar la nostra societat. 
 
Activitats relacionades:
 
Política de col·lecció
 
Temas: Literatura, Novel·la
Etiquetas: novel·la històrica