Guía de lectura

Fem pa a casa

Fem pa a casa

El pa és un dels aliments bàsics en la història de la humanitat. Gràcies a la simplicitat dels seus ingredients forma part de la dieta diària de milions de persones arreu del món, tot i això, no és fàcil aconseguir un bon pa casolà. Us animem a experimentar les vostres pròpies receptes tot seguint els consells que ofereixen els millors mestres forners de l’actualitat.

Fecha de creación: 16/10/2017

Última actualización: 16/10/2017

Els imprescindibles


 Avui faràs pa
Avui faràs pa
Morera, Jordi  
Barcelona : Ara Llibres, 2014
 El Aprendiz de panadero
El Aprendiz de panadero
Reinhart, Peter  
Barcelona : RBA, 2006
 El Pan
El Pan
Hamelman, Jeffrey  
Madrid : Libros de Miga, 2013
 Elaboración artesanal del pan
Elaboración artesanal del pan
Collister, Linda , Blake, Anthony  
Barcelona : Blume, 2001
 Hecho a mano
Hecho a mano
Lepard, Dan  
Barcelona : El Lector Universal, 2010
 Pa :
Pa :
Barriga, Xavier  
Barcelona : Grijalbo, 2013
 Pan casero
Pan casero
Yarza, Ibán  
Barcelona : Larousse, DL 2017
 Pan en casa :
Pan en casa :
Bellsolà, Anna  
Barcelona : Océano, cop. 2010
Volver al inicio