Guía de lectura
Cinema i gastronomia
La gastronomia és un element força corrent en el cinema, i en molts casos es converteix en el fil argumental de pel·lícules i novel·les. Si t'agrada la cuina no et perdis aquesta selecció.
Fecha de creación: 21/08/2013
Última actualización: 22/01/2015
Secciones de la guía
Documentals
L'Invention de la cuisine
Lacoste, Paul
Paris: La Huit, cop. 2003
La Pesadilla de Darwin
Sauper, Hubert , Sauper, Hubert
Barcelona : Filmax, DL 2006
Los Espigadores y la espigadora
Agnès Varda , Varda, Agnès
Madrid: Sherlock Films, DL 2004
Mondovino
Nossiter, Jonathan
Barcelona: Filmax, DL 2006
Nosotros alimentamos al mundo
Wagenhofer, Erwuin , Wagenhofer, Erwuin
Madrid : Karma, DL 2009
Super size me
Morgan Spurlock , Spurlock, Morgan , Bennett, Bridget , Ganjhu, Lisa, , Spurlock, Morgan , Bennett, Bridget , Ganjhu, Lisa,
Barcelona : Cameo Media, cop. 2005