Guía de lectura
Slow, sense presses
Guía creada por:
- Sitges. Biblioteca Josep Roig i Raventós
Tenir un hobby, no portar rellotge, fer la compra al mercat, menjar sense mirar la televisió, fer les coses d'una en una, llegir al llit... són actes senzills que ens acosten a un estil de vida 'slow', que ens permet prendre el control del nostre temps i gaudir-lo de manera més plena. L'Slow Food forma part de la filosofia Slow i pretén potenciar els productes frescos, autòctons, amb sabor, i cultivats protegint el medi ambient, consumits en àpats tranquils, sense presses.
Fecha de creación: 20/07/2011
Última actualización: 01/06/2016
Secciones de la guía
Principal
200 recetas mediterráneas/ Michel Montignac, traducido del francés por Mauricio Wacquez
Montignac, Michel
Muchnik, 2000
Caminar para la salud: la guía completa paso a paso para ponerse en forma y sentirse bien, William Bird y Veronica Reynolds
Bird, William
Inde, 2006
Cent plats amb fruita/ Josep Lladonosa i Giró
Lladonosa i Giró, Josep
Pagès, 2006
Cocina biológica fácil: [el libro esencial de la cocina sana y natural]
Parragon, 2007
Cocinar... a todo vapor!: cómo lograr que la forma de cocción más saludable sea también la más sabrosa/ Hilda Parisi
Parisi Uranga, Hilda
Océano Ámbar, 2002
Cuina de mercat: receptes de sempre per a cuines d'ara/ Assumpta Miralpeix
Miralpeix, Assumpta
Rosa dels Vents, 2003
El Arte del mínimo esfuerzo: cómo conseguir más con menos/ Barbara Berckhan
Berckhan, Barbara
RBA, 2007
El Llibre de la cuina ecològica/ Josep Lladonosa i Giró
Lladonosa i Giró, Josep
Pagès, 2004
El Método Pilates, Trevor Blount, Eleanor McKenzie
Blount, Trevor
Sirio, 2000
En forma para superar el estrés/ Jane Collingwood
Collingwood, Jane
Pearson/Alhambra, 2007
Guía fácil de la relajación/ Herbert Wagner, traducción de Carme Font
Wagner, Herbert
Robinbook, 1999
La Alimentación: qué comemos?/ Jean-Paul Charvet
Charvet, Jean-Paul
Larousse, 2004
La Cuina de l'oli d'oliva/ Glòria Baliu, pròleg de Jaume Fàbrega
Baliu de Kirchner, Glòria
Pòrtic, 1998
La Cuina de les comarques catalanes, Miquel Sen i Joan Vinyoli
Sen, Miquel
Empúries, 2001
La Importància de menjar sa i saludable/ Maria Josep Rosselló, traducció de Neus Devant i Carme Geronès
Rosselló Borredá, Maria José
La Rosa dels vents, 2006
Manual de los alimentos: una guía práctica para conocer, comprar, conservar y utilizar los alimentos/ Lourdes March
March, Lourdes
Alianza, 2000
No haga zapping haga la cena: 100 menús rápidos para preparar en 15 minutos y no perderse la película o el fútbol/ Eva Celada, asesoramiento en nutrición: Dolores Cabañas
Celada, Eva
Verticales de Bolsillo [etc.], 2007
Qualitat i seguretat de productes ecològics: sistemes alimentaris comparats, [Thomas Alfldi ... [et al.]]
Generalitat de Catalunya. Dep, 2008
Sabemos comer?: una guía indispensable en tiempos de crisis alimentarias/ Andrew Weil
Weil, Andrew
Urano, 2001
Yoga-Pilates: una combinación única para alcanzar el equilibrio/ Jonathan Monks
Monks, Jonathan
Grijalbo, 2006