Guía de lectura
Cinema i gastronomia
Guía creada por:
- Barcelona - Ciutat Vella. Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat
Selecció de pel.lícules on el fet de cuinar, menjar, triar vins, guarnir plats o parar la taula esdevé una part fonamental del film. Inclou també llibres que han relacionat aquestes dues arts.
També et pot interessar:
Fecha de creación: 20/07/2011
Última actualización: 22/01/2015
Secciones de la guía
Llibres
Cine a la carta : con recetas prácticas para cocinar de película
García Ulldemolins, Helena , Mérida, Pablo , Mérida, Pablo
Barcelona: Raima, 2009
Cocinar de cine
Xavier Gutiérrez Márquez
Madrid [etc.] : Everest, DL 2006
Comer con los ojos : un viaje culinario por el mundo del cine
Vázquez Sallés, Daniel
Barcelona: RBA, 2006
Comida y cine: placeres unidos
Belluscio, Marta
Valencia: La Máscara, cop. 1997
El Cine del vino
Sánchez Salas, Bernardo
Logroño: Fundación Dinastía Vivanco para la Investigación y Divulgación de la Cultura e Historia del vino, 2007