Guía de lectura
Cuina d'estiu: lleugera, refrescant i ràpida
- Caldes d Estrac. Biblioteca Can Milans
Quan arriba l'estiu i, a més, tenim uns quants dies de vacances, hi ha dues coses que ningú té ganes de fer: tancar-se a la cuina i menjar plats pesats.
Diuen que l'estiu és l'època de l'any en què ens venen més de gust plats lleugers. Per aquest motiu, us proposem un seguit de llibres de cuina amb receptes de verdures, amanides, fruita i tot tipus de plats vegetarians.
També és evident que, amb la calor, ens agrada refrescar-nos. I en aquest apartat s'hi poden encabir des de gelats fins a sorbets, batuts i còctels. I és que què hi ha de més refrescant que un sorbet o prendre un còctel ben fresquet?
I per últim, les vacances i el bon temps són per aprofitar-los, i sovint durant aquesta època estem més temps fora de casa. Per tant, us proposem uns quants llibres amb receptes de plats que es fan ràpid i fàcilment, com pizzes i tapes, i a més que es poden endur i us els podeu menjar on vulgueu, com entrepans i hamburgueses.
Fecha de creación: 20/06/2014
Última actualización: 16/06/2016