Guía de lectura

Osona pas a pas

Osona pas a pas
Guía creada por:
  • Taradell. Biblioteca Antoni Pladevall i Font
  • Manlleu. Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA
  • Torelló. Biblioteca Dos Rius
  • Sant Hipòlit de Voltregà. Biblioteca Marquès de Remisa
  • Vic. Biblioteca Pilarin Bayés
  • Sant Quirze de Besora. Biblioteca Pompeu Fabra
  • Roda de Ter. Biblioteca Bac de Roda
  • Torelló. Biblioteca

Vols conèixer el territori d'Osona com mai abans l'havies vist? Et recomanem aquesta guia: Osona pas a pas, un recull de les millors rutes i itineraris que es poden fer per aquesta comarca.

Osona és una de les comarques més extenses de Catalunya, envoltada de paratges de gran bellesa i d'indrets singulars per descobrir. La Plana de Vic, el Collsacabra, les Guilleries, el Montseny, l'Alt Congost, l'altiplà del Lluçanès... Tots aquests entorns configuren una riquesa paisatgística, cultural i històrica de gran interès.

Amb aquesta recopilació de rutes i itineraris t'endinsaràs en una comarca amb grans contrastos paisatgístics. Trobaràs muntanyes, rius, elevats salts d'aigua, boscos, belles ciutats... És a dir, redescobriràs el territori com mai abans l'havies vist. Entre les moltes propostes a fer, destaquen: els cingles de Bertí, des de Sant Martí Centelles, on gaudiràs d'un conjunt de cingles impressionants amb miradors naturals com el de Grony o la Trona, des dels quals hi ha espectaculars vistes de la vall del Congost o del Montseny. També s'indiquen els millors itineraris per recórrer el centre històric de Vic; els antics carrers de Rupit; l'encant de Tavertet; el monestir de Sant Pere de Casserres, a les Masies de Roda, envoltat de les aigües de l'embassament de Sau, etc. Tot això i molt més ho trobaràs a les pàgines d'aquesta nova guia.

La finalitat d'aquesta nova publicació és convertir-se en una eina que ajudi a difondre els itineraris que contenen els llibres especialitzats en excursionisme i senderisme. Si estàs pensant a planificar la teva propera excursió per Osona, et recomanem que prèviament consultis Osona pas a pas. De ben segur que us serà molt útil per redescobrir i gaudir de la comarca i els seus voltants.

Mira la guia.

Fecha de creación: 03/06/2016

Última actualización: 21/11/2019

Volver al inicio