Reportaje Tretzevents

Cuinant amb en Boris "Galetes de Nadal"
Cuinant amb en Boris

Imatge de l'article de la revista Tretzevents

Galetes de Nadal
 
Temps de preparació: 60 minuts.

 

Ingredients:

  • Farina
  • Mantega
  • Suc de llimona
  • Un rovell d'ou i 
  • Essència de vainilla

Comensals: 6 persones

Dividirem la preparació de les galetes en els següents intervals:

 

1-Barrejar la farina amb mantega

2-Afegir-hi el sucre, la vainilla i el suc de llimona

3-Deixar a la nevera 8 hores

4-Mentre t'esperes, pots inventar-te plantilles amb les figures que vulguis sobre cartolina

5-Fer una làmina pastant la pasta amb un corró. I tallar les figues

6-Posar les galetes en una safata de forn i pintar-les amb el rovell d'ou

7-Coure a 200 graus 25 o 30 minuts (ajuda d'adult)

8-Decorar amb suce glacé i encenalls de colors i de xocolata.

Aneu a l'especial de Nadal

Autora: Laura Miyashiro

Fuente: