Barcelona dibuixa

BARCELONA DIBUIXA

La catorzena edició del Festival Barcelona Dibuixa arriba aquest cap de setmana a Barcelona, es farà la tarda de dissabte i el matí de diumenge a diferents espais de la ciutat, entre els que trobaràs importants museus i teatres de la ciutat a més d'espais emblemàtics com el Castell de Montjuic i el Born Centre de Cultura i Memòria.

Repartides entre aquests escenaris trobaràs més de trenta propostes per gaudir amb el dibuix i moltes d'elles seran guiades per professionals del món de l'art.

Ves-hi quan et vingui de gust dins l’horari de funcionament de cadascuna de les activitats, i gaudeix de l'experiència creativa i lúdica!

Aquí trobaràs totes les activitats i el seu horari

A continuació et mostren obres que podràs trobar a les biblioteques d'alguns dels artistes presents al festival:

Aina Bestard

 

 

Eva Palomar

Javier Andrada

Marina Sáez 

Mira la web de Barcelona Dibuixa

Barcelona dibuixa

Arriba el festival Barcelona dibuixa la gran festa del dibuix a Barcelona. Enguany serà la tretzena edició d'un festival anomenat abans Big Draw i la gran novetat d'aquest any serà que el festival deixa de fer-se en un sol dia i aquest any hi haurà tallers dissabte a la tarda (22 d’octubre) i tot diumenge (23 d’octubre).

Trobaràs més de 40  tallers gratuïts dedicats al gest afectuós de l'abraçada ja que a Barcelona Dibuixa volem recordar que hem estat molt de temps sense poder fer aquest gest afectuós.

El dibuix omplirà museus, escoles, centres cívics, culturals i universitaris, teatres i altres espais de la ciutat amb la companyia de diversos artistes.

Recorda l'especial sobre dones il·lustradores que vam publicar fa un temps al Gènius.

Consulta el fons especial que té la Biblioteca Barceloneta-Fraternitat de Barcelona, sobre aquest mateix tema.

També pots consultar aquesta guia de lectura que ha fet el Grup de Treball Gènius  : L'art en els àlbums, indicada si ets dels que veu un paper en blanc i sents la necessitat d'omplir-lo de color amb dibuixos i imatges.

 

Mira aquests contes "artístics" que et proposem:

El Dia que les ceres de colors van dir prou

La Blanqueta, la vaca sense taques

Arte

El cap màgic

El secret de la Cristina

Un regalo para ti

Gargot i tinta : el concurs

Presentació:

 

 

Tenim a punt més de trenta propostes perquè puguis aprendre i gaudir dibuixant! T’hi acompanyaran i et guiaran grans professionals del món de l’art, que et convidaran a nous reptes i idees a l’hora de fer els teus traços. A més, aquest any sumem tallers nocturns, per a majors de 16 anys.

Segur que ben a prop trobaràs un museu, un centre cívic, un teatre, una associació, una fundació o algun altre espai o entitat que organitza alguna activitat del festival Barcelona Dibuixa. No cal que t’hi inscriguis prèviament ni hi siguis des del principi o t’hi quedis fins al final! Ves-hi quan et vingui de gust dins l’horari de funcionament de l’activitat, i gaudeix d’aquesta experiència creativa i lúdica!

 

 

 

Mira la web de Barcelona Dibuixa