Món Llibre

Monllibre és el Festival literari per infants i joves, previ a Sant Jordi que se celebrarà els dies 15 i 16 d'abril entre les 11 hores i les 19 30 hores al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Plaça Joan Coromines i a les biblioteques Francesc Candel (Zona Franca) i Vilapicina i la Torre Llobeta (Vilapicina).

Podràs consultar moltíssims llibres a la Biblioteca de Món Llibre, un lloc màgic. Descobriràs històries arribades de molts països i t'explicaran contes de cultures diferents de la "Haima del món". Tindràs l'opció de dur a terme moltes activitats i tallers alguns dels quals et permetran aprendre cal·ligrafia xinesa, àrab, baybayin, bangla i urdú a través dels llibres...  En definitiva podràs conèixer els autors i autores que tant ens fan somniar.

 

Alguns detalls d'aquesta edició:

La il·lustradora del cartell d'aquesta edició 2022 és Nadia Hafid qui explica que vol reflectir les relacions que es donen al barri: "Totes amb la lectura al barri!"

S'entrevistaran i signaran els seus llibres els següents autors: Tina Vallès, Oriol Canosa, Mariona Cabassa i Miguel Pang Ly.

A la xarxa Municipal de biblioteques trobaràs diversos llibres d'aquests 4 escriptors:

 

Mira el vídeo:

 

Mira la web oficial

Ves a Gènius