Fica't a la cuina amb els espinacs

Com te’ls pots menjar? Cuita i crua. En amanides, com a farcit de canalons, en truita, en potatge de cigrons, al forn amb beixamel.

Espinacs a la catalana

Quins ingredients necessites? Espinacs, pinyons, panses, oli, sal i aigua.

Pots emprar verdures  fresques senceres, fresques tallades o congelades. Si et decideixes per les primeres, hauràs de dedicar una estona a rentar-les.

Quins estris? Una cassola, una escorredora, una paella  i una cullera de fusta

Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes foc.

És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil.

Comencem?

  1. A la cassola posa aigua fins a la meitat aproximadament i bastanta sal. Deixa que bulli.
  2. Afegeix els espinacs. Ves amb compte amb el foc, perquè l’hauràs de baixar quan torni a bullir l’aigua.
  3. Passats uns 4 minuts, els espinacs ja estaran fetes i els pots escórrer. Si l’espinac és congelat trigarà una mica més en coure. És important no passar-se amb la cocció, perquè l’espinac pot amargar.
  4. A la paella posa oli fins a cobrir el seu fons, fica els pinyons i les panses. Posa el foc a baixa temperatura i ves removent.
  5. Quan estiguin les panses inflades, incorpora els espinacs i barreja’ls amb els pinyons i les panses.
  6. 5 minuts més i a menjar!!

Ves a la plana principal de l'especial de les fruites i de les verdures

Fecha de creación 18-03-2021 Última actualización 22-03-2021