El Meu primer festival 2021

Arriba la 14a edició del Méu Primer Festivalun festival de cinema dirigit als més petits de la casa, nens i nenes d'entre 2 i 12 anys. Hi haurà vint-i-tres sessions repartides entre la Filmoteca de Catalunya, el CCCB, l’Institut Francès, Bosque Multicines, Cinemes Verdi, Cinemes Girona i l’Auditori de Sant Martí. Aquest any… el festival torna amb força a les sales de la ciutat!

Els films s'adrecen a diferents edats i poden ser de molts tipus, (animació, reals...) i de diverses procedències, europea, nacional... Existeix un concurs on la pel·lícula guanyadora es triada pels espectadors. El que més ens agrada a El Meu Primer Festival és que els nens i nenes siguin els protagonistes. Per això, els convidem a participar activament com a jurat en totes les sessions del festival. Animeu-vos i voteu després de cada sessió!.

A banda de les sessions de cinema, El Meu Primer Festival ofereix una sèrie d'activitats i tallers de creació per a estimular la imaginació i l'esperit crític de les nenes i els nens. 

Mira la presentació d'aquesta edició:

 
I per últim podràs comprovar amb aquests sis exemples, com algunes de les millors pel·lícules de dibuixos animats han passat per anteriors edicions d'aquest festival.
 

"La vida de calabacín

 "Gran Prix a la Muntanya dels invents

 "El bosc de Haquivaqui

"Ocells de pas" 

"La sopa de pedres i altres contes capgirats"

"Phantom boy

A continuació et presentem dues pel·lícules que es recuperen en aquesta edició i que han estat recomanades a Gènius:
 
““El Secreto del libro de Kells

Veure disponibilitat a l'Aladí

Disponible a ebiblio

Brenan és un jove monjo que viu al monestir irlandès de Kells.
Mentre la gent construeix una muralla per protegir l'edifici dels atacs dels víkings, comença l'aventura del Brenan.

(llegeix la recomanació sencera)

 

 

““

La Canción del mar

> Veure disponibilitat a l'Aladí

 La Saoirse i en Ben, els germans protagonistes d'aquesta meravellosa aventura, viuen en un far amb el seu pare i el seu gos fins que la Saoirse fa 6 anys.

(llegeix la recomanació sencera)

 

 
Mira la programació del festival
Mira la web oficial
Ves a Gènius
Ves a la pàgina de música i cinema