Novedades Novedades

 • Irene la valenta

  Irene la valenta

  Steig, William

  Barcelona : Blackie Books, 2018

  La Irene, filla d’una modista, té una missió: portar-li un vestit a la duquessa. No l’espantarà la tempesta ni un vent que insisteix a fer-la agafar por. Intenta travessar el bosc: se li congelen les llàgrimes, s’enfonsa en la neu, cau la nit… la Irene corre perill! És petita. I sabem que com més petit ets, més valent has de ser per poder fer grans coses. Però és que ella és Irene la valenta!

  18/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El Garatge d'en Gus

  El Garatge d'en Gus

  Timmers, Leo

  Madrid : Harper Collins, cop. 2018

  Benvinguts al garatge d’en Gus! Aquí no es llença res, tot es fa servir. Sobretot, quan es tracta d'ajudar als amics. En Gus és un manetes. Tots els dies obre el seu garatge i un rere l’altre van arribant els seus amics. Amb una mica d’imaginació i algunes coses que ha anat arreplegant, des d'una nevera fins una trompa, en Gus aconsegueix solucionar tot els seus problemes. Al vespre el garatge és buit, però encara li queden algunes coses per fer un darrer invent.

  18/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El Regal de la Molly Monstre

  El Regal de la Molly Monstre

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2017

  La Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Tanmateix, al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca. La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal.

  18/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El Progrés no s'atura mai

  El Progrés no s'atura mai

  Hédelin, Pascale

  Barcelona : Zahorí Books, 2018

  Àmpliament il·lustrat, aquest llibre dedica cada una de les seves pàgines dobles a la història d’un aparell o objecte quotidià: el veiem representat en diversos períodes i en les principals etapes de la seva evolució. Una manera emocionant d’entendre com, per exemple, passem d’escriure sobre una taula d’argila a l’e-book, o de la bicicleta d’equilibri a la bicicleta elèctrica, i de la cambra fosca a la càmera digital d’avui dia.

  Les il·lustracions ajuden a entendre, a primer cop d’ull, els avenços tecnològics que han canviat la manera com vivim. Cada imatge, que va acompanyada d’un breu text explicatiu, descriu les principals característiques i funcions dels aparells presentats.

  18/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Apple y Rain

  Apple y Rain

  Crossan, Sarah

  Barcelona : Roca, 2018

  La mare de l’Apple torna després d’onze anys d’absència, l’Apple es sent feliç de nou, i per fi por obtindré la resposta a la pregunta que l’ha acompanyat tant de temps: per què vas marxar? Ara tindrà a una persona que entén de veritat què significa ser adolescent, a diferència de Nana, qui sembla que no la compren.  Però igual que la nit que la seva mare l’abandonà, el retorn a casa de la mare s’acaba convertint en una situació agredolça. I l’Apple es tornarà a preguntar un altre cop, qui està cuidant a qui? L’Apple es troba amb algú més perdut que ella i comença a comprendre con són les coses realment.

  18/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Palabra de ratón

  Palabra de ratón

  Patterson, James

  Milan : Duomo, 2018

  Isaïes és un ratolí de color blau i pot parlar, riure, llegir i escriure,... com tu i com jo. Mai ha sortit del laboratori on ha estat criat amb el seus 96 germans. En un intent de fugida que no té un bon resultat. Isaïes és l’únic que pot escapolir-se de tota la família. A l’exterior del laboratori, l’esperen nous perills: camions, gats, ocells, humans,... La seva major força serà descobrir que no està sol: una noia molt especials i uns nous ratolins l’ajudaran a alliberar a la seva família.  Escolta el principi de la història llegit pel James Patterson.

  18/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Em dic Joan i crec que sóc dolent

  Em dic Joan i crec que sóc dolent

  Brossa, Agnès

  Vic : Eumo, 2017

  “Em dic Joan i tinc set anys. I la mestra sempre em renya. És que jo em vull portar bé,... però no puc.”

   En Joan -amb una conducta que s'aparta del que seria propi a la seva edat - és només un cas de la desena que tracta Agnès Brossa en aquest llibre. Però la seva intenció no és parlar de trastorns ni psicopatologies, sinó de criatures i de com ajudar-les a créixer. L'autora anima a famílies i mestres a no ignorar les dificultats que presenten alguns nens, que no avancen prou adequadament en el comportament, la socialització, el llenguatge... i els ofereix pautes educatives específiques per ajudar-los a madurar en tots els sentits

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  02/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • La escuela más feliz

  La escuela más feliz

  Jové, Rosa

  Madrid : La Esfera de los Libros, 2017

  Corren nous temps també per a l'educació.

  Rosa Jové, psicòloga i autora de llibres de tant èxit com La criança feliç, té clar quin ha de ser l'objectiu d’aquest llibre: aconseguir escoles més felices. No es tracta de canviar tot a la babalà, sinó de valorar i conservar allò que ens serveix, adaptar el que està obsolet i canviar el que no funciona.

  El llibre es divideix en tres parts fonamentals on s’expliquen conceptes com alumnes a qui descobrir i treballar el seu do natural;  professors amb flexibilitat per donar més rellevància a les idees que als mètodes; solucions pràctiques per a espais que trenquen distàncies, repartiment dels temps de lleure i d'estudi, suport a la creativitat ...

  S'inclouen els testimonis d'especialistes en les diferents corrents educatives: Disciplina Positiva, Waldorf, Montessori, homeschooling ...

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  02/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El plan de alimentación para bebés y niños pequeños

  El Plan de alimentación para bebés y niños pequeños

  Karmel, Annabel

  Barcelona : Blume, cop. 2017

  200 receptes ràpides, nutritives i saboroses, de 0 a 3 anys.

  Ena aquest llibre trobaràs més de  200 receptes, plans d'alimentació, consells i pautes bàsiques per preparar menjars per a nadons i nens de fins a 3 anys: un llibre que s'ha convertit en un èxit de vendes a nivell mundial.

  Respostes als dubtes més habituals i instruccions pas a pas per adquirir la confiança necessària i preparar receptes nutritives per oferir al nadó en aquesta primera etapa de la vida.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  02/05/2018
  Promedio (0 Votos)
 • La Petita Anna i el tiet Llargarut

  La Petita Anna i el tiet Llargarut

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2017

  La petita Anna és valenta i arrauxada. Descobreix el món amb el Tiet Llargarut, que tot i que és gran i alt, és espantadís. Però fan moltes coses junts, van a nedar, a pescar, esquien, van en avió i es construeixen una casa dalt d’un arbre. I el Tiet Llargarut li fa uns pastissos tan bons, que la petita Anna no podria tenir un amic millor!

   

  >
  17/04/2018
  Promedio (0 Votos)