Novedades Novedades

 • Atlas de mitos

  Atlas de mitos

  Moraes, Thiago de

  Madrid : Harperkids, cop. 2018

  Un increïble recorregut per dotze mons mitològics. Des de temps immemorials la mitologia i els seus relats ens ajuden a entendre qui som. Els mapes d’aquest llibre en mostren  com dotze extraordinàries cultures: la japonesa, la grega o la vikinga, per exemple, veien el món. En aquest viatge descobrireu una amplia varietat de deus, monstres, herois i bèsties fantàstiques. Esteu atents, no sigui que us apareixi un home llop, o un banshee pel camí.....

  23/01/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Los Investigadores y la maldición del rey oscuro

  Los Investigadores y la maldición del rey oscuro

  [Madrid] : Flins & Pinículas, DL 2018

  Dos amics, la Mia i en Benny,  junt amb la seva classe i el seu professor iniciaran un viatge escolar ple d’aventures  i misteri. Junts hauran de resoldre el misteri de la casa  dels Gruber. Estarà encantada tal i com diuen? Serà la maledicció del rei negre?

   

   

  23/01/2019
  Promedio (0 Votos)
 • La Balada de los unicornios

  La Balada de los unicornios

  Costas, Ledicia

  Madrid : Anaya, 2018

  Premi Lazarillo 2017

  A l’escola d’artefactes i oficis van el joves més brillants. Són capaços de crear cases motoritzades, barrets voladors i altres artefactes meravellosos. L’Àgata McLeod és una de les millors alumnes, però hi ha moltes coses que desconeix de la institució.... i del seu passat. L’àgata haurà de viatjar a l’origen del món en una travessa plena d’aventures i perills. Comença a llegir-lo

  23/01/2019
  Promedio (0 Votos)
 • L'Illa de l'Abel

  L'Illa de l'Abel

  Steig, William

  Barcelona : Blackie Books, 2018

  L’Abel és un ratolinet amb molta sort: viu en un entorn civilitzat i amb totes les comoditats, i és feliç amb la seva estimada Amanda. Un dia, una tempesta enorme els sorprèn mentre estan de pícnic. Un vent huracanat se l’endú i l’arrossega fins a un indret desconegut. Una illa remota. Un lloc gegant i ple de perills on haurà de construir vaixells, travessar rius, grimpar pels arbres i buscar menjar per sobreviure. Així descobreix l’escorça de bedoll i les tiges de dent de lleó, els seus nous menjars preferits. L’Abel és lluny del món que coneix, en un lloc hostil, on ha de sobreviure tot sol, i només somia amb tornar a casa al costat de la seva Amanda. Però aquest Robinson Crusoe rosegador descobrirà ben aviat els secrets meravellosos de l’illa, i de la vida.

   

   

  23/01/2019
  Promedio (0 Votos)
 • El Dit de l'emperador

  El Dit de l'emperador

  Castanyer i Angelet, Xavier

  Barcelona : Abadia de Montserrat, 2018

  En Roc i la Bruna viuen una història increïble, plena d'embolics i de sorpreses a la Tàrraco romana. Aquest parell de bessons entremaliats són acusats d'un crim que no han comès: quina injustícia! Tot plegat, per culpa d'una troballa ben curiosa que amaga un gran misteri. Perseguits pels legionaris, assenyalats per les màximes autoritats, assetjats per les bèsties més ferotges i els perills més espantosos, intentaran salvar la pell i resoldre l'enigma que ha de provar la seva innocència. Ho aconseguiran?

   

   

  23/01/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Els contes de la mare ossa

  Els Contes de la mare ossa

  Crowther, Kitty

  Barcelona : Libros del Zorro Rojo, 2018

  El bosc es prepara per dormir: els peixos, les formigues, l’ermini... La guardiana de la nit els recorda amb el seu gong que «ja és hora de dormir» i que demà els espera un món de sorpreses. No obstant això, no tots aconsegueixen agafar el son. De vegades la nit cau de sobte, just quan l’aventura tot just ha començat. D’altres, simplement, els ulls es queden oberts com els d’una òliba. Què es pot fer per travessar la nit fins al matí?

   

   

  23/01/2019
  Promedio (0 Votos)
 • El concepto

  El Concepto "violencia obstétrica" y el debate actual sobre la atención al nacimiento

  Madrid : Tecnos, cop. 2018

  L'expressió violència obstètrica fa referència al tracte deshumanitzat donat a les dones durant l'atenció al part, així com per denunciar l'excés de medicalització en l'atenció sanitària al procés fisiològic del part.

  En aquest llibre s'analitza, des de diferents perspectives (sanitària, sociològica, jurídica, filosòfica i pedagògica) aquesta expressió. A través de les aportacions dels diferents professionals (llevadores, ginecòlogues, pediatres, antropòlegs, etc.) que intervenen en el llibre s'ofereixen eines per seguir aprofundint en la conceptualització de violència obstètrica i en la millora de l'atenció i relació assistencial en un moment tan especial en la trajectòria vital de les persones com és el naixement dels fills.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/01/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Mis primeros platos: 130 riquísimas recetas para pasar del destete a la mesa de los mayores

  Mis primeros platos

  Barcelona : Juventud, 2018

  El procés del deslletament pot ser d'allò més agradable, però també una època d'allò més frustrant i estressant, tant per als adults com per als nens. Al final només el teu instint sap el que et funciona a tu i al teu bebè. Però una cosa sí que és certa: el deslletament és més fàcil quan és divertit, desordenat i boig. Quan menjar es converteix en una extensió de jugar. Aquest llibre conté més de cent receptes boníssimes que desvetllaran les papil·les gustatives dels més petits. Des de purés a dinars familiars i fantàstics mossets per guiar al teu nadó pas a pas fins a la taula dels grans, amb útils consells de l'equip d'experts d'Ella 's, així com de mares i pares reals.

  Un munt de trucs, tècniques i activitats imaginatives per ajudar els més petits a aprendre a estimar el menjar.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/12/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Montessorízate : criar siguiendo los principios Montessori

  Montessorízate

  Munio Muñoz, Beatriz

  Barcelona : Grijalbo, 2018

  Beatriz M. Muñoz ens porta un llibre ple de consells per adaptar el mètode Montessori al dia a dia a la llar i començar una petita revolució educativa a casa. Amb aquest nou enfocament, els nostres fills s'acostumaran a ser més autònoms i responsables.

  L’autora ofereix idees i consells per a:

  -Entendre el comportament i les reaccions dels fills,

  -Preparar la llar per a què els fills puguin desenvolupar-se amb autonomia i

  -Aprofitar cada dia per a aprende dels més petits de la casa.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/12/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Los niños sí comen verdura

  Los Niños sí comen verdura

  En una societat on cada cop hi ha més informació sobre la relació entre la dieta i la salut, el número de nens mal alimentats o amb obesitat segueix creixent de forma alarmant. L'alimentació dels menors és responsabilitat dels adults, però per poder nodrir bé els nostres fills hem de tenir clar què és el que els convé menjar.

  En aquest llibre, la doctora Gil consciència al lector dels perjudicis, presents i futurs, per a la salut del nen mal alimentat i mostra, de forma senzilla i fàcil d'entendre, el que actualment diu la ciència sobre com alimentar i proporcionar un estil de vida saludable als nostres fills.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/12/2018
  Promedio (0 Votos)