Novedades

 • ¡Empuja! : nuestros partos, nuestras historias

  ¡Empuja!: nuestros partos, nuestras historias

  Godart, Fleur

  Madrid : Ediciones Oberon (G.A.), [2021]

  Cada naixement és únic. Des d'una cesària fins a un part a casa, pares i mares ens compten les seves experiències en aquest llibre, que ha passat aquests testimoniatges a format còmic. A més inclou testimoniatges dels i les professionals de la sanitat, que expliquen com treballen i quines són les dificultats a les quals s'enfronten en el seu dia a dia.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Propuestas pedagógicas en la etapa de 0 a 6 años : competencia motriz

  Propuestas pedagógicas en la etapa de 0 a 6 años : competencia motriz

  Arufe Giráldez, Víctor

  Madrid : Inde, 2021

  És una obra pionera i innovadora en dissenyar propostes pedagògiques pràctiques que garanteixen un treball multidisciplinari en els nens, detallant en cada fitxa tots els continguts que implica aquesta activitat i abordant prèviament en la seva part teòrica conceptes bàsics i imprescindibles per a entendre l'educació en la primera infància.

  Està destinada a professionals de l'educació i de l'Educació Física i Esportiva. Professors, pedagogs, educadors, monitors, orientadors i estudiants futurs mestres d'Educació Infantil trobaran en ella una font d'informació important per a la seva intervenció docent. 

  Pròleg de Francesco Tonucci. 

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Educar sin gps: una visión global de la crianza para que disfrutes por el camino

  Educar sin GPS : una visión global de la crianza para que disfrutes por el camino

  González, Ares

  Barcelona : Editorial Planeta, S.A., abril de 2021
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Aquest no és un llibre més sobre com criar als teus fills. Això no és una llista de lliçons que has d'estudiar per a ser millor pare o mare. La primera pauta d'aquest llibre és molt senzilla: gaudeix de la criança. No ets perfecte: ets el que el teu fill necessita.

  Educar sin GPS aposta per una visió global de les relacions familiars, de l'educació, de la infància i del creixement amb sentit comú. Quan tenim, a vista d'ocell, el mapa complet, no necessitem una veu en l'orella que ens digui a cada segon «gira a la dreta» o «presa la tercera sortida». Llença el GPS per la finestra i gaudeix del camí, perquè la criança és un viatge apassionant. És hora de gaudir dels nostres fills i d'aprendre a combinar la seva educació amb la nostra pròpia vida. Les eines són aquí: només cal conèixer-les. 

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Oír, el despertar a la vida : musicoterapia, bebés prematuros y recien nacidos

  Oír, el despertar a la vida : musicoterapia, bebés prematuros y recien nacidos

  Madrid : Editorial Kier España S.L., marzo 2021
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Aquest llibre té com a propòsit mostrar els beneficis de l'experiència musical com una intervenció de suport per als bebès i els seus pares, l'abordatge a curt i llarg termini del desenvolupament dels nens, els vincles amb les relacions pares-fill i el desplegament de la capacitat del nen per a comunicar-se. És un llibre de recerca i de pràctica clínica, que ofereix consells pràctics per a l'aplicació de noves eines de cures neonatals. Un llibre que reuneix un ampli espectre d'abordatges musicoterapèutics creatius, nous coneixements, experiències clíniques, reflexions psicodinàmiques i estudis empírics. En cadascun dels capítols es descriuen, resum, avaluen i discuteixen els efectes fisiològics i psicològics de diverses intervencions musicoterapèutiques en la cura intensiva de bebès prematurs.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Soul (pel·lícula)

  Soul (Pel·lícula cinematogràfica).

  Madrid : The Walt Disnet Company Iberia, S.L., [2021]

  T’has preguntat alguna vegada d’on provenen els teus somnis, les teves passions i els teus interessos? Què és el que et fa ser... tu? Aquesta pel·lícula et porta des dels carrers de Nova York als regnes còsmics per descobrir les respostes a les preguntes més importants de la vida. I ha estat mereixedora de dos premis Òscar: millor pel·lícula d’animació i millor banda sonora.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • ¿Cómo se va a Yellowstone?

  ¿Cómo se va a Yellowstone?

  Mizielinska, Aleksandra

  Madrid : Maeva, abril de 2021

  Una volta al món a través de 8 parcs nacionals. El gran bisó Kuba i el petit esquirol Ula són dos amics molt xerraires que viuen als boscos de Polònia. Quan Kuba rep una carta de la seva cosina d’Estats Units, decideix anar-hi per conèixer-la. Els docs amics inicien així una fascinant aventura que els portarà a vuit espectaculars parcs nacionals des de Bialowieza, a Polònia, fins a Yellowstone a Estats Units, passant per Manu al Perú, Jiuzhaigou a la Xina, Namib-Naukluft a Namíbia, Komodo a Indonèsia, Fiordland a Nova Zelanda i el parc nacional de Groenlàndia. En cadascun d’aquests parcs es trobaran amb animals locals i coneixeran les seves costums i el seu entorn natural únic. Uneix-te al viatge!

  Llegeix les primeres pàgines.
   

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Todo este tiempo

  Todo este tiempo

  Daughtry, Mikki

  Barcelona : Nube de Tinta, abril de 2021
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Kyle i Kimberly eren la parella perfecta des de l’institut. Però la nit de la graduació tenen un accident en cotxe i Kimberly mort. La vida de Kyle canvia per a sempre i no sembla que ningú pugui entendre’l. Llavors arriba la Marley. Ella està passant per una situació similar i, quan coneix en Kyle, totes les seves emocions secretes i mai expressades connecten immediatament. Tots dos troben en l’altre la resposta al seu dolor, però alguna cosa està a punt d’ocórrer que farà que les seves vides esclatin de forma insospitada.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Ollis

  Ollis

  Thon, Ingunn

  Madrid : Nórdica, abril de 2021
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  Oda Lise Louise Inger Sonja, així és el meu nom, però molt poca gent ho sap, perquè tothom em diu Ollis. Tinc deu anys i no puc dormir amb la porta tancada, ni saltar d’un gronxador en moviment. Malgrat haver-ho intentat no he aconseguit inventar un xampú que deixi els cabells nets durant un mes. Però puc  convertir una batedora en una màquina per rentar-me les dents. Després de trobar una carta en una bústia de color groc al bosc, l’Ollis inicia un viatge que la farà enfrontar a les seves pròpies pors.

  Llegeix les primeres pàgines. 

  22/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Diari d'un gat assassí

  Diari d'un gat assassí

  Fine, Anne

  Barcelona : Blackie Books, març de 2021

  En Tuffy es considera un gat normal i corrent. Per això no entén per què, cada cop que entra per la gatera amb un animalet entre les dents, la seva família li munta un xou. O més ben dit, un drama. Però si és un gat! Què esperen que faci? No té cap intenció de canviar, ho té clar. Però un dia arrossega el Tambor, el conill dels veïns, fins a la catifa de casa, i esclata el pànic i tot es descontrola. Ara sí que s’ha ficat en un bon embolic… Aconseguiran resoldre entre tots aquest desastre?

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Un llibre

  Un Llibre

  Ponty, Emmanuelle

  Barcelona : Zahorí Books, març de 2021

  Una meravellosa història sense paraules en format acordió, sobre el descobriment de la lectura i de tot el que comporta: un món de grisos i negres que, amb l’arribada d’un llibre s’omplirà de color.

  Descarrega't les làmines per pintar i donar-li color
   

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)