Novedades Novedades

 • Criar sin complejos : para disfrutar del arte de ser padres

  Criar sin complejos

  Salmerón Ruiz, María Angustias

  Madrid : Edaf, 2018

  El llibre que tens ara entre les mans és el que a mi m'hagués agradat trobar quan em vaig sentir tan perduda en miprimera maternitat. Un llibre que no ens jutgés com a mare o pare, que no ens donés receptes de com fer les coses. Un llibre  en el qual poguéssim aprendre quines són les necessitats del nadó, amb el suport de la ciència per desmuntar els mites que tant de mal ens fan. Sense posicionaments, sense culpabilitats i tractant tots aquests temes que moltes vegades ningú explica.

  Sabies que els nadons tenen múltiples despertars perquè és un procés maduratiu? Algú t'ha parlat de la importància d'agafar el teu bebè, millor si pot ser amb algun espai de pell descoberta, tant si has triat donar el biberó com lactància materna? Coneixes la importància que els bebés mengin textures abans dels vuit mesos per al desenvolupament del llenguatge i evitar l'aversió als sabors i textures?

  Un llibre necessari, divers i proper en el qual es tracten diversos temes del creixement del nen fins als tres anys de vida, la modificació de la son com a procés maduratiu, el contacte com a lloc de refugi i seguretat, l'alimentació com un procés d'aprenentatge, la parentalitat positiva, entre d'altres. Si coneixeu les necessitats del nostre nadó i com interactuen amb les teves, serà més fàcil trobar l'equilibri! 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/11/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Educar la atención : cómo entrenar esta habilidad en niños y adultos

  Educar la atención

  López González, Luis

  Barcelona : Plataforma, 2018

  Els nens sobreestimulats, no són capaços de mantenir l'atenció. Als adults habituats a la multitasca, ens costa centrar l'atenció en una sola cosa alhora. Aquest llibre explica què és l'atenció des del punt de vista neurològic i psicològic i ensenya com educar l'atenció en els nens i adults, a través de tècniques i exercicis.

  Guia pràctica que ens ajudarà a evitar les distraccions, connectar-nos amb nosaltres mateixos i enfortir la nostra capacitat d’atendre els detalls.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/11/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Adolescentes hiperconectados y felices : redes sociales y violencia escolar : la revolución digital en la educación de la persona

  Adolescentes hiperconectados y felices

  Milán Fitera, Antonio

  Madrid : Teconté, 2018

  L'adolescència és una etapa turbulenta, de crisi inevitable, aparent irresponsabilitat i conductes de risc. Però aquesta mala premsa està agreujant la situació en lloc d'ajudar a resoldre-la. I més en un entorn digital i canviant, amb l'ombra de l'assetjament escolar aguaitant als nostres nens des molt jovenet. Si repetim als més joves que són ineducables i difícils de tractar, s'ho acabaran creient i llavors aconseguirem que ho siguin. Però no és així. La preadolescència i l'adolescència, des dels 9-10 anys fins a la majoria d'edat, és una etapa meravellosa per ajudar-los a redescobrir i definir la seva personalitat.

  Aquest llibre va dirigit a pares, professors, tutors, orientadors, educadors i a tot aquell que entengui que un adolescent hiperconnectat pot ser feliç, i que vulgui a més formar part de la solució del problema de la violència escolar en aquesta revolució digital que estem vivint.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/11/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El Bosc de Haquivaqui

  El Bosc de Haquivaqui

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2018

  El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

  26/10/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Què és la guerra

  Què és la guerra

  Altarriba, Eduard

  Barcelona : Bang, 2018

  Ciceró va definir la guerra com l'afirmació per la força. Dos mil anys més tard i l’endemà del segle més mortífer de la seva història, la humanitat pot, més que mai, fer-la desaparèixer. Per això, cal comprendre quins són tots els seus mecanismes, causes, efectes i conseqüències. Conèixer la guerra és el primer pas cap a la pau. Aquest llibre explica d'una manera sintètica i mitjançant breus recordatoris històrics el que és la guerra, així com tots els mitjans desplegats per tal d’evitar-la.

  26/10/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El Olor de las casas de los demás

  El Olor de las casas de los demàs

  Hitchcock, Bonnie-Sue

  Madrid : Maeva, cop. 2017

  Alaska, 1970, la vida en aquest lloc no s’assembla a la vida a cap altre lloc. La Ruth vol que la seva afligida mare se’n recordi d’ella. La Dora voldria ser invisible als ulls del seu pare maltractador. L’Alyce s’ha quedat a casa per complaure als seus pares i en Hank se ha escapat de la seva amb els seus germans. Són un conjunt d’històries entrellaçades d’amor, tragèdia, sort i salvació en el límit de la darrera frontera americana.

  26/10/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Un Regal sense obrir

  Un Regal sense obrir

  Verge, Marianne

  Lleida : Pagès, 2018

  “Jan, Debbie i Mona”, diu al cartellet que hi ha a la porta. «uan es mor algú, no s’hauria de ratllar el seu nom dels cartellets de les portes? , pensa la Mona, mentre passa un dit a poc a poc per sobre el nom de la Debbie. I si continuen rebent cartes, la gent que es mor? Una nena que té un pare que és carter ho hauria de saber, allò.

  26/10/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El Cielo imaginado

  El Cielo imaginado

  Mastro, Pablo A.

  [Mataró] : A Buen Paso, cop. 2018

  Els estels són els punts lluminosos que veiem al cel cada nit. Enormes boles de gas incandescent que cremen a milions de kilòmetres de nosaltres. Però els estels també poden ser milers d’ulls que ens miren, ballarines en un teatre o finestres a altres mons. Tot dependrà de com sigui el teu cel imaginat.

  En aquest llibre després d’una presentació de les constel·lacions més comuns que podem veure al cel a cada un dels hemisferis, farem un recorregut pel temps i l’espai a la cerca de les interpretacions que esquimals, indis, sumeris i molts d’altres pobles antics han fet del cel. Un llibre per somniar i construir altres mons en les càlides nits d’estiu o en les fredes nits de la muntanya. Preparat per a mirar al cel?

  26/10/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Vint badalls

  Vint badalls

  Smiley, Jane

  Sant Joan Despí : Corimbo, 2018

  Mentre la seva mare llegeix un llibre a la Lucy abans de ficar-se al llit, aquesta dóna un badall i comença a dormir-se. Però a l'estona es desperta i veu a la seva mare dormida amb el llibre entre les mans. Que farà per tornar a dormir-se?

  26/10/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Piel con piel: los secretos de una crianza feliz

  Piel con piel

  Gómez Papí, Adolfo

  Barcelona : Planeta, cop. 2018

  El reconegut pediatra i especialista en nounats Adolfo Gómez Papí, desenvolupa en aquest llibre l'etapa que comença en l'embaràs de la mare fins als primers mesos de vida del nadó. El doctor, partidari de la criança basada en l'afecció i de la lactància materna, ens ensenya com afrontar aquesta etapa tan important i de canvi vital d'una forma natural i sense traumes, per poder gaudir-la al màxim.

  Un llibre en el qual no s'obliden temes tan importants com l'alimentació del nadó, el plor, la figura del pare i de la resta de la família, com adormir-, la tornada a la feina, la llar d'infants o la cangur.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  17/10/2018
  Promedio (0 Votos)