Novedades

 • Pequeña granja familiar ecològica

  Pequeña granja familiar ecológica :

  Denis, Anne

  Artaza (Navarra) : La Fertilidad de la Tierra, abril 2022

  Quantes vegades has pensat criar les teves gallines per tenir ous frescos? Heu pensat en tenir cabres, ovelles, o vaques per controlar l’origen dels aliments?  Si teniu l’espai adequat i una mica de temps, podeu fer-ho possible. 
  Aquest llibre t’explicarà quins materials necessites i quins avantatge podreu aconseguir tenint la vostra petita granja ecològica a casa.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  17/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • Educa en positivo y lidera el cambio

  Educa en positivo y lidera el cambio

  Madrid : Tecnos, [2022]

  Aquest és un llibre adreçat a educadors, alumnes, empresaris i tota persona amb interès del mon educatiu, que busqui talent i excel·lència, els valors i el lideratge de servei.  
  La idea principal és impulsar i promoure el canvi que necessita la nostra societat. Donar a conèixer la importància de situar la persona al centre i apropar l’educació a les necessitats del món laboral on es requereix una mentalitat oberta al canvi i a l’aprenentatge continuat. Promou una educació orientada a aconseguir les fites i els metes. El treball de les habilitats socials i les eines transversals que introdueixen el lideratge de servei a l’educació, des de la família, l’escola l’entorn laboral, durant el desenvolupament professional i al llarg de tota la vida. Pretén ser una obra transformadora i ajuda a prendre decisions fonamentades, per actuar de manera individual, col·lectiva i cuidar el planeta. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  17/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • Dos corazones bajo una misma piel : consejos de una madre dermatóloga

  Dos corazones bajo una misma pìel :

  Maroñas Jiménez, Lidia

  Madrid : La Esfera de los Libros, abril de 2022

  Aquest interessant llibre aclareix tots els dubtes sobre la pell i el cabell a l’embaràs, el postpart i sobre la pell del nadó. Lidia Maroñas és una dermatòloga que explica clarament molts temes de manera àmplia per exemple, sobre l’embarassada: la línia alba, l’acne gestacional, les taques a la cara, els tints, els tractaments estètics, i respecte als nadons: la dermatitis atòpica, la dermatitis del bolquer, entre altres. Un llibre per tenir a mà, durant l’embaràs i mentre hi ha nens petits a casa.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  17/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • Clifford, el gran perro rojo

  Clifford, el gran perro rojo

  Valladolid : Divisa Home Vídeo, [2022]

  L’Emily Elizabeth coneix un rescatador màgic d’animals que li regala un petit cadell de gos vermell. Mai hauria imaginat que al despertar-se es trobaria amb un animal de tres metres en el seu petit apartament de Nova York. Mentre la seva mare està de viatge de negocis, l’Emily i el seu divertit i impulsiu oncle viuran una gran aventura amb el gran gos vermell.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • Tresors naturals que hem de protegir

  Tresors naturals que hem de protegir

  Alonso, Ana

  Barcelona : Barcanova Editorial, [2022]

  En el nostre planeta hi ha tresors naturals que hem de protegir: el bosc més màgic, la fossa marina més profunda, el mar de sal més blanc... Descobreix aquests indrets i també d'altres llocs espectaculars, bonics, profunds, refrescants, fràgils, immensos o inquietants, que formen part dels tresors de la natura.

  Comença a llegir

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • La Llista de les coses impossibles

  La Llista de les coses impossibles

  Gonzalvo, Laura

  Barcelona : Columna, maig del 2022

  La llista de les coses impossibles és la història de la Clara i del Guim. Una història de somnis i de realitats, de desitjos i de ferides. Una història d’amor i de vida. Diu la Clara que quan el Guim la va deixar, algunes setmanes abans de fer divuit anys, ho va fer perquè tenia ganes de fer coses, de viure la vida. Que no sabia, que no podia saber, que només sis mesos després es quedaria tetraplègic en un accident de moto i que seria ella qui viuria la vida que ell s’havia imaginat. Diu que la del Guim va acabar sent una vida totalment diferent. Una on tot allò que anhelava eren coses que no podria tornar a fer o a tenir mai. O això era el que els altres li deien.

  Premi Carlemany 2021

  Llegeix un fragment

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • El Niño de fuego

  El Niño de fuego

  Costas, Ledicia

  Madrid : Anaya, mayo 2022

  Morgan és un nen peculiar. De nadó va aparèixer en una cistella davant de casa de la senyora Culpepper amb una nota que deia: “Porti’m més enllà de la boira. Busquin la casa de les tres germanes i els hi dieu que soc el nen de foc”. Al damunt de la seva espatlla dreta sempre va Lluminària, una petita flama que només ell pot veure i amb qui pot parlar. Un dia, la ciutat apareix coberta per una espessa boira, no hi rastre del sol, i Lluminària es va apagant lentament. Llavors la senyora Culpepper recorda la nota i el nen es prepara per iniciar el viatge més enllà de la boira. Només si troba la casa de les tres germanes, Lluminària podrà sobreviure.... Però qui són en realitat les tres germanes? 

  Primeres pàgines

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • El bandit i les bessones Mataquín

  El Bandit i les bessones Mataquín

  Canosa, Oriol

  [Barcelona] : Baula, març de 2022

  Un bandit honorable, una illa plena d’enigmes i dues bessones molt enginyoses són les claus d’aquest divertit llibre ple de documents i pistes que portaran els lectors a intentar resoldre un segrest. La solució cal cercar-la entre retalls de premsa, atestats policials, diaris personals i fins i tot receptes de cuina vegana. Tot plegat, una aventura veritablement esbojarrada!

  Finalista Premi Ala Delta 2021

  Fes un tastet

  Mira el booktrailer

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • Violeta

  Violeta

  Ardite, Marta

  Barcelona : Joventut, abril del 2022

  Digues, mare, com és el color violeta? Mmm, doncs…, el violeta és… radiant i meravellós com el més bonic del despertar. Animat i deliciós com les visites al mercat… Submergeix-te en un univers poètic i explora els colors a través dels teus sentits. En aquest llibre els veuràs, però també els podràs tocar, olorar, escoltar, assaborir i sobretot, imaginar!
  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/09/2022
  Promedio (0 Votos)
 • Maternidades precarias : tener hijos en el mundo actual : entre el privilegio y la incertidumbre

  Maternidades precarias : tener hijos en el mundo actual : entre el privilegio y la incertidumbre

  Oliver, Diana

  Barcelona : Arpa, abril de 2022

  Un brillant estudi de la periodista d’ El País sobre l’ experiència de la maternitat avui en dia: el desig de tenir fills,  la legislació necessària, la conciliació per tenir-ne cura, el repartiment de tasques, les xarxes de suport, i la diversitat familiar en un moment d’incertesa econòmica i laboral. 
  "Estamos acostumbradas a escuchar que tus hijos son tu problema, cuando en realidad son una cuestión colectiva"
  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2022
  Promedio (0 Votos)