Novedades

 • Preparados, listos, ¡ñam!

  Preparados, listos, ¡ñam!

  Álvarez, Laura

  Barcelona : Espasa, septiembre de 2022

  L’autora, pediatra i experta en nutrició infantil, explicar clarament les pautes per l’alimentació dels nens i nenes, tan canviant al llarg de diverses etapes i que suposa una mar de dubtes pels pares i mares. A més, trobaràs receptes fàcils i saludables de Roberto Bosquet (@chefbosquet ) ajuden  a organitzar el dia a dia de les famílies. 
  Proporcionar als nostres petits la millor alimentació possible és determinant per a una bona salut present i futura. A més, la infància és una etapa clau per a forjar uns sans hàbits alimentaris i començar una relació positiva amb el menjar.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  23/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • Masajes para tu bebé : descubre los pequeños gestos que lo ayudarán a sentirse tranquilo y feliz

  Masajes para tu bebé : descubre los pequeños gestos que lo ayudarán a sentirse tranquilo y feliz

  Gautier, Louise

  Barcelona : Zenith, septiembre del 2022

  Els massatges son molt beneficiosos per malestars habituals dels nadons com còlics, primeres dents, mal d’orella,  així com reforçar el vincle entre nadó i progenitors. 
   Aquest llibre detalla els gestos, moviments per compartir estones relaxants amb el nadó: Dedica un capítol  al massatge terapèutic i l’ús en les principals afeccions  infantils i un altre capítol dedicat a la reflexologia, per conèixer els punts que ajuden a resoldre algunes molèsties infantils. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  23/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • Sortir de mare : gestar, parir, criar des del feminisme i la diversitat

  Sortir de mare : gestar, parir, criar des del feminisme i la diversitat

  Crespi i Asensio, Elena

  Barcelona : Rosa dels Vents, setembre del 2022

  Una nova visió sobre la maternitat explicada des de la perspectiva del feminisme i de la diversitat. "En el dia a dia trobem que maternar i paternar viuen en desequilibri, sobretot si tenim en compte que ens han educat en un model masclista on es dona per fet que tothom és cisheterosexual". Quan la maternitat és a prop i es desperta l'espurna del feminisme, és el moment per conèixer les moltes maneres de gestar, de parir i de criar que hi ha al món, i també de fer molt més divers i ric el nostre imaginari col·lectiu sobre com són les famílies. Elena Crespi i Asensio, mare, psicòloga i màster en Teràpia sexual i de parella, aborda el tema de la maternitat i de la paternitat des de la perspectiva feminista, i ens explica tots els processos que s'hi inclouen des d'un enfocament inclusiu i divers. Un tema universal i de sempre explicat amb molt de respecte i d'una manera oberta, diferent i trencadora.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  23/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • Empantallados : cómo educar con éxito a tus hijos en un mundo lleno de pantallas

  Empantallados : cómo educar con éxito a tus hijos en un mundo lleno de pantallas

  Barcelona : Vergara, septiembre de 2022

  "Empantallados" és una plataforma que va néixer amb la voluntat d’ajudar als pares i mares a educar els seus fills en un ús raonable de les pantalles i pretén posar al centre del debat l’educació. 
  Amb aquest primer llibre, dona eines per veure les possibilitats de la tecnologia : sociabilitat, personalitat i creativitat. Anima a crear la cultura digital de la pròpia família, segons les necessitats i possibilitats de cada cas, no per pressió ni per modes. I per finalitzar, fa una previsió de futur sobre quins canvis veurem que ens afectarà la vida diària i els entorns professionals del nostres fills. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 
   

  23/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • L’Univers en miniatura de No-No

  L'Univers en miniatura de No-No

  [Barcelona] : Pack Màgic, [2022]

  L’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues viuen a Les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades… fins que passa alguna cosa! La colla d’en No-No sempre és a punt per viure una gran aventura! La pel·lícula està formada per dos episodis: A No-No de viatge al món en miniatura, la màquina d’encongir porta el protagonista a prendre la mida d’una formiga i a veure el món des dels seus ulls. A No-No i les peripècies aquàtiques les aigües inunden tot el poble i la colla ha d’embarcar-se en un vaixell per sortir-se’n.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  16/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • El libro de los árboles

  El Libro de los árboles

  Tordjman, Nathalie

  Madrid : Errata Naturae, septiembre de 2022

  Descobreix el secret dels arbres! Saps com creixen?, per a què serveixen les arrels?, com s’alimenten?, Tenen tots els arbres flors?, Es defensen?, Es comuniquen entre ells?, quin superpoders tenen? Visquis en el camp o en la ciutat, segur que veus més d’un arbre des de la teva finestra. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  11/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • Ghost

  Ghost

  Reynolds, Jason

  Barcelona : Sembra llibres, setembre de 2022

  En Ghost vol ser el corredor més ràpid dels equips de secundària de la seva ciutat. Però no ha corregut sempre per guanyar. Tot va començar quan era petit i el pare el va perseguir, a ell i a la mare, apuntant-los amb una pistola per tot el barri. Des d’aleshores, en Ghost ha crescut esquivant els cops de la vida que l’han volgut frenar. Fins que l’entrenador Brody, un exmedallista olímpic, veu en ell un autèntic diamant en brut. I ara, aconseguirà guanyar la cursa per a la qual es prepara? O el vencerà el seu passat?

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  11/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • El misterio del reloj

  El Misterio del reloj

  Horst, Jorn Lier

  [Barcelona] : Duomo ediciones, septiembre de 2022

  Han saquejat una de les joieries més grans d’Oslo. Els autors del robatori es van emportar vint quilos d’or pur, moltes joies, i sobretot, el valuosíssim rellotge maltés. Una de les pistes condueix directament a la pensió La Perla, on Cecilia, Leo, Une i el seu gos Egon, començaran una trepidant cerva per recuperar el botí. Però el camí que porta a la veritat i al rellotge està plegat de perills: fugitius de la llei, hostes misteriosos, diaris secrets,... Hauran de fer tot el possible per salvar la seva pell. 

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  12/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • L’Olga quin descontrol!

  L'Olga, quin descontrol!

  Gravel, Elise

  Barcelona : Blackie Books, setembre de 2022

  Tercer títol de la divertidíssima nena científica que estima els animals (perquè són els millors).

  La Meh és el millor que m’ha passat mai. Imagineu-vos quina emoció trobar-me set cries seves a la nevera. Set Olgamus minúsculs tots per a mi! Però després d’uns quants dies, quin esgotament! Cuidar set cries descontrolades tota sola no és gens fàcil. He de trobar una solució, i aviat!
  Mira com es dibuixen animals per l’autora:
   

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  11/01/2023
  Promedio (0 Votos)
 • Zig-zag : els vehicles

  Zig-zag : els vehicles

  Barcelona : Combel, setembre de 2022

  Un llibre acordió gegant sobre els vehicles que es pot desplegar fins als dos metres de llarg! En un costat hi ha les escenes i, en l’altre, un munt de curiositats increïbles i divertides per aprendre coses sobre tota mena de vehicles: des de tricicles fins a limusines, ambulàncies i camions de les escombraries, des dels més petits fins als més llargs, i fins i tot els més ràpids del món!

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  09/01/2023
  Promedio (0 Votos)