Novedades Novedades

 • Mi niño come sano

  Mi niño come sano

  Fernández Martínez, Odile

  Madrid : Ediciones Urano, diciembre 2018

  Una obra que aborda un dels temes que més interessa a moltes famílies: l'alimentació infantil. Inclou informació teòrica i pràctica, així com saludables receptes.

  Tots volem que els nostres fills creixin forts i sans, però en el tema del menjar els dubtes estan a l'ordre del dia. Com orientar-se entre tanta informació contradictòria? Què fer quan els nens «mengen malament»? Com assegurar als nens una nutrició sana, natural i feliç? 

  Avui sabem que una dieta adequada en l'embaràs i els primers anys té gran influència en el benestar, el desenvolupament cognitiu i l'absència de malalties durant la resta de la vida.

  Basant-se en estudis científics i en la seva experiència com a mare, Odile Fernández ofereix detallada informació sobre els aliments més adequats per als infants i les seves propietats, posant l'accent en la lactància materna i en els productes frescos i mediterranis. També comparteix amb els lectors el Baby Led weaning (alimentació regulada pel nadó), un mètode nou perquè els més menuts aprenguin a menjar de tot de forma respectuosa i divertida.

   Una obra pràctica i documentada, amb riques receptes. Escrit per Odile Fernández, metge de família, amb la col·laboració de Heva Hernández.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  17/06/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Metodología para estudiar con éxito : técnicas de estudio y asignaturas difíciles

  Metodología para estudiar con éxito

  Pereira Rodríguez, Carlos

  Madrid : Ediciones Pirámide, [2018]

  Aquest és un llibre sobre metodologia de l'estudi. El seu objectiu és ensenyar a estudiar amb eficàcia, és a dir, com aconseguir aprendre més en menys temps i recordar amb facilitat.

  L'estudiant que ho aconsegueix traurà millors notes amb menor esforç, memoritzar amb més comoditat i s'alegrarà de sentir créixer la seguretat en si mateix. Així li va passar a l'autor.

  Per aconseguir-ho, aquesta obra es divideix en tres parts: psicologia bàsica, tècniques d'estudi i assignatures difícils.

  A la primera part es tracten les claus psicològiques fonamentals que permeten que l'estudi sigui eficaç:

  - Motivació,  concentració i lectura correcta. 

  Amb això es tracta de desemmascarar els enemics de l'estudiant i proposar tècniques per combatre'ls amb èxit. 

  En la segona part es tracten les tècniques d'estudi i s'explica el mètode ller, que permet recordar al llarg de la vida un alt percentatge del que après, i permet perfeccionar el propi estil d'estudi per millorar la memorització.

  Finalment, en la tercera part s'ofereixen claus que ajudaran a dominar l'estudi de matèries considerades "difícils" per molts estudiants: les matemàtiques, la història, l’anglès..

  Si vols obtenir un bon métode d'estudi, no deixis de consultar-lo!

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  17/06/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Diari de la Florentina

  El Diari de la Florentina

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2018

  La Florentina és una musaranya (no se l’ha de confondre amb un ratolí!). Amb la seva família ha anat a viure a un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola, però aviat es farà amiga d’unes nenes: Celestina, Albertina i Miquelina. Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i la sorpresa d’un infant. Descobreix les coses a la vegada que n’aprèn el nom i escolta i comprova les explicacions dels grans amb la mica de sospita de qui vol pensar per si mateixa. Encuriosida, explora l’entorn a la vegada que s’adona de qui és, i de com profunds són, també, els sentiments: l’admiració, la felicitat, la por, juntament amb la decepció, la culpabilitat, la responsabilitat, la gelosia i,  finalment, l’alegria de ser germana gran.

   

  17/06/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Ciencia ilustrada

  Ciencia ilustrada

  Gottlieb, Iris

  Barcelona : GeoPlaneta, marzo del 2019

  Aproximació a través de les imatges, metàfores visuals i explicacions concises i objectives dels grans misteris de l’univers.  Descobrirem el funcionament de les marees, el cor humà, l’evolució de les espècies, el principi d’incertesa, la teoria de les cordes o perquè els glaciars tenen certa similitud amb les barretes de Snickers. Petites capsules d’informació per despertar en les ments curioses els desig de saber més coses.

  17/06/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Niños pantalla: cómo la adicción a las pantallas está secuestrando a nuestros hijos y cómo romper ese hipnotismo

  Niños pantalla

  Kardaras, Nicholas

  Barcelona : Ediciones Omega BCN, [2019]

  El Dr Nicholas Kardaras, un expert en addiccions, ens exposa un colpidor argument en el seu llibre Niños pantalla:  la tecnologia està afectant profundament el cervell dels nostres fills i no precisament per a millor.

  En Niños pantalla, el Dr. Kardaras examina com la tecnologia i en concret la tecnologia de les pantalles en edats inadequades, amb tota la seva omnipresència brillant, està afectant profundament als cervells de tota una generació sencera. Les investigacions a través d'imatges cerebrals demostren com són d’estimulants les pantalles resplendents dels mòbils i aparells. Un creixent nombre d'investigacions clíniques correlacionen la tecnologia de les pantalles amb trastorns com el TDH, l'addicció, l'ansietat, la depressió, l'increment d'agressivitat i, fins i tot, la psicosi.

  En aquest llibre, Kardaras s'endinsa en els factors sociològics, psicològics, culturals i econòmics que participen en l'epidèmia tecnològica global amb un objectiu fonamental: examinar l'efecte que tota la nostra meravellosa i radiant nova tecnologia està tenint sobre els nens.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/06/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Manual de guerrilla urbana: para niñas y niños que quieren conocer y defender sus derechos

  Manual de guerrilla urbana

  Tonucci, Francesco

  Barcelona : Editorial Graó, diciembre 2018

  Francesco Tonucci escriu aquest llibre per tal de proporcionar algunes eines de protresta als nens i nenes contra els adults, per quan aquests "es porten malament" i no respecten els importants compromisos i promeses que vam fer als infants durant la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l'Infant del 20 de novembre de 1989 , reconeguda per tots els països del món.

  El meu primer objectiu és donar a conèixer als infants els seus drets, especialment aquells que els fan ciutadans. El segon, ajudar els nens i nenes a protestar, per exemple, quan els adults no escolten les seves propostes, quan no els deixen temps lliure per a jugar, quan no els deixen sortir de casa sols per anar a l'escola o a jugar amb els amics i amigues; o també per fer-ho davant les autoritats de la ciutat, quan es preocupen més pels automòbils i el trànsit que no pels nens i nens i els seus drets...

  Consulta el Manual de guerrilla urbana i podràs conèixer quins són els principals drets dels infants!! 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  14/06/2019
  Promedio (0 Votos)
 • El Grúfalo

  El Grúfalo

  [Barcelona] : Rita & Luca Films, [2018]

  Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per atipar-se’n. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan afamats com ell. Tots tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia pas de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb… el grúfal! Però què és un grúfal?

  Saps que pots veure la pel·lícula a l’Ebiblio? 

   

  14/05/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Miro el món... pels meus ulls

  Miro el món... pels meus ulls

  Romanyshyn, Romana

  Barcelona : Zahorí Books, febrer 2019

  Què veu un nadó quan neix? Quan va aparèixer la llum? Quants colors pot distingir un ésser humà? Com funciona el cinema? I els ulls d’un gos? Tot l’univers dels ulls i la vista s’explica en aquest llibre, fins i tot els misteris del que no podem percebre a simple vista. Perquè encara que tinguem els ulls tancats, hi seguim veient.

   

  14/05/2019
  Promedio (0 Votos)
 • La Guerra dels botons

  La Guerra dels botons

  Avi

  Barcelona : Bambú, 2018

  En Patryk té dotze anys i no ha vist gaire món més enllà del seu poble, a Polònia, ocupat pels russos. No hi passa mai res..., fins al dia que els alemanys llancen una bomba a l’escola i esclata la Gran Guerra. Mentre el control del poble passa de mans d’una nació a una altra i els soldats estrangers arriben i marxen, un dels set amics de la colla, l’insensible i competitiu Jurek, s’empesca un repte ben perillós: qui robi el botó més valuós d’un uniforme militar es convertirà en el rei. Llegeix un fragment

  14/05/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Max Einstein

  Max Einstein

  Patterson, James

  [Barcelona] : Duomo, 2019

  Max Einstein no és la típica nena de 12 anys.... va a la Universitat cada dia !, juga als escacs al parc!, construeix invents que ajuden a la gent sense llar! I li agrada xerrar amb l’Albert Einstein. Però un dia es reclutada per una misteriosa organització, la seva missió: acabar amb els problemes del món utilitzant la ciència. Ella i un equip de joves genis d’arreu del món hauran d’ajudar a les persones desfavorides amb els seus invents. Només ho aconseguiran si la “Coorporació” no intercedeix al seu camí, Ho aconseguiran?

   

   

  14/05/2019
  Promedio (0 Votos)