Novedades Novedades

 • Què bigotis em passa?

  Què bigotis em passa?

  Leach, María

  Barcelona : Estrella Polar, setembre del 2019

  Un conte per entendre que totes les emocions són bones, si les sabem identificar i gestionar. Ja sigui alegria, tristor, por o sorpresa, calma, ràbia, fàstic o tendresa, és d’allò̀ més natural fer una mica l’animal.

  Agafa’l a l’Ebiblio 

   

   

  03/06/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Et regalo el món

  Et regalo el món

  MacCleary, Stacey

  Barcelona : Baobab, setembre del 2019

  Una celebració́ de la vida i dels meravellosos regals que ens ofereix la natura. Quan vas néixer, em vas semblar tan especial, que vaig buscar arreu per fer-te un regal. Et regalo el món, amb les bestioles al cau. Les àguiles que volen per un cel ben blau. Els boscos, les muntanyes, els rius i els mars...la natura meravellosa que ens sorprèn a casa pas. I ara te’l vull ensenyar. Llegeix un fragment

  Agafa’l a l’Ebiblio 

   

   

   

  03/06/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Gos pudent

  Gos Pudent

  Gutman, Colas

  Barcelona : Blackie Books, setembre de 2019

  Aquí tens les primeres aventures del gos pudent. Viu en un cubell d’escombraries, fa olor de sardines, està ple de puces i el seu pèl sembla una catifa vella. I per si no fos prou, és un gos bastant ximple. Però malgrat tot això, té un cor molt gran i és pur optimisme i alegria. L’adoraràs! En aquesta aventura el nostre protagonista decideix donar la volta al món a la recerca d’un amo. L’esperen milers d’embolics i aventures. Coneixerà una nena encantadora i entendrà el veritable significat de l’amistat. Aquí tens una guia de lectura del llibre

  Agafa’l a l’Ebiblio 

   

   

  29/05/2020
  Promedio (0 Votos)
 • El Vent entre les canyes

  El Vent entre les canyes

  [Barcelona] : Pack Màgic, [2019]

  Cinc aventures al voltant de la llibertat, amb músiques originals i heroïnes sorprenents. La divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la bonica amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les boniques estrelles a La nena i la nit, les ganes de ser lliure de l’animaló fantàstic a La unicorn i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, conformen un programa de curtmetratges que és un meravellós cant a la llibertat.

  Descarrega-la a eBiblio

  29/05/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Agafa'l a eBiblio

  ¡Tornen els conillets amb malifetes! Cuinen, van al circ, organitzen una festa ... Sempre volen fer bé les coses però tot no sempre surt com un vol.

  29/05/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Palmeras en el Polo Norte

  Palmeras en el Polo Norte

  Horst, Marc ter

  Madrid : Siruela, [2019]

  Tothom parla del canvi climàtic, però és cert tot el que diuen? Aquest llibre vol respondre a algunes de les preguntes que ens fem: com està canviant el canvi climàtic el nostre voltant? A qui li afectarà i per què? El llibre ens parla de la contaminació, dels devastadors huracans, d’animals extingits, però també de volcans, icebergs, científics que passen molt de fred,... i en definitiva, d’un fenomen que ens afecta a totes i tots. Però també ens parla del que encara som a temps de fer per el nostre planeta. Llegeix un fragment

  Agafa’l a l’Ebiblio 

  28/05/2020
  Promedio (0 Votos)
 • W

  W

  Rosa, Isaac

  Barcelona : Edebé, febrero 2019

  Què faries si ensopeguessis amb algú igual que tu? Un joc de miralls ple de tensió sobre la identitat i la confiança en un mateix i en els altres. La Valeria està a la parada del bus, un dilluns de setembre, pensant en les seves coses, però també pendent del telèfon. Està esperant que la Laura li respongui el seu darrer missatge, neguitosa i sospitant que les seves ex-companyes hagin creat un nou grup de xat sense ella. Llavors a l’aixecar els ulls... la va veure, just a la parada de la vorera de davant, la seva doble, idèntica a ella!

  Què no hi ha ningú igual a tu? Clar que sí, no et pensis que ets tant especial. No ets irrepetible, ni un exemplar únic. Si encara no has trobat al teu doble, continua buscant... A la Valeria li va canviar la vida.

   

  Agafa’l a l’Ebiblio 

  28/05/2020
  Promedio (0 Votos)
 • A veces volamos

  A veces volamos

  Applegate, Katherine

  Barcelona : Océano Travesía, 2019

  Abans de menjar-se el pastís, d’anar en bicicleta, d’intentar fer una difícil coreografia de ballet o de guanyar amb el teu equip, hi ha una història de fracassos, decepcions, errors i moments de casi llençar la tovallola. Però tot això no és res més que la vida fent de les seves. Fallar, intentar,.. no són la fi de l’experiència sinó el camí a ella. Al final, si tenim sort arribarà l’hora del pastís.

  Agafa’l a l’Ebiblio 

   

   

  28/05/2020
  Promedio (0 Votos)
 • ¡Caca de vaca!

  ¡Caca de vaca!

  Blake, Stephanie

  Barcelona : Beascoa, mayo de 2019

  Exitosa saga de llibres de  Stephanie Blake protagonitzada per en Simó, un entremaliat conillet. Caca de vaca!, Caca de vaca!,... crida en Simó cada cop que la seva mare o el seu pare li demanen que faci alguna cosa. Del matí a la nit i de la nit al matí, no hi ha manera que el conillet digui cap altra paraula. Fins que un dia apareix un llop i al petit conillet no se li acudeix res més a dir que Caca de Vaca! No vols saber que passarà?

  Ebiblio

   

   

  21/05/2020
  Promedio (0 Votos)
 • A Clementina le encanta el rojo

  A Clementina le encanta el rojo

  Boglar, Krystyna

  Madrid : Siruela, [2019]

  Ha estat un estiu llarg i calorós, però la fi de les vacances està a tocar i en Mario, l’Anna i Croqueta hauran de tornar aviat a l’escola. Un dia al bosc veuen una nen que plora desconsoladament perquè no troba la Clementina. Malgrat s’està fent fosc, el bosc és molt gran i els nens no saben quin aspecte té la Clementina, decideixen buscar-la... També els ajudaran més amics, però el que no saben és que no són els únics que l’estan buscant. A la nit hi ha una gran tempesta i sota la pluja els sis amics, un artística rondinaire, un periodista ensopit, uns policies fora de polleguera i un cotxe destarotat aniran darrere les petjades de la misteriosa Clementina.

  Agafa’l a l’Ebiblio  
  13/05/2020
  Promedio (0 Votos)