Especial manga 2020

No hi ha res que pugui aturar la teva passió pel manga, l’anime i la cultura japonesa. És per això que presentem la Manga Barcelona Limited Edition, una edició 100% online i gratuïta on gaudiràs al llarg de tres dies d’una programació pràcticament idèntica al de les edicions habituals: autors convidats, concerts, presentacions editorials, taules rodones, conferències, concursos i fins i tot una exposició online.

La programació del Saló només es podrà veure al llarg dels tres dies que durarà aquest esdeveniment tan especial: del 30 d’octubre a l’1 de novembre. Podràs seguir-lo a través d’una pàgina web feta expressament per a la ocasió. Tant els directes com els programes gravats, es podran veure al llarg de tot el cap de setmana, però després ja no estaran disponibles. Entra aquí per veure'l.

Manga On Demand també és pels més petits!!

Descarrega les plantilles de la nostra mascota Manga Kids i dona-li el toc de color que li falta!. La mascota l’ha dissenyat la Marta Salmons. Fes-ho aquí.


Laia López i el cartell

Si hi ha Manga Barcelona, també hi ha cartell per a aquesta edició. Un cartell creat per la il·lustradora Laia López que fa una clara referència a la naturalesa online d’aquesta particular edició.

Laia López va treballar en un estudi de còmic i il·lustració. Poc després, algunes editorials espanyoles es van posar en contacte amb ella a través de les seves xarxes socials per il·lustrar llibres infantils i juvenils com La diversión de Martina o Sara y las goleadoras.

Ja ha il·lustrat múltiples novel·les infantils/juvenils com Mystical, compta amb un llibre d'art Gleaming que recopila gran part de la seva obra fins al moment, i el seu últim treball publicat ha estat  Strawberry Moon i Blue Moon. A banda d'il·lustració editorial, també ha treballat en disseny de personatges per a empreses de joguines i animació. Ara treballa en una sèrie de llibres juvenils sobre bruixes, Royalty Witches. La esencia de la aurora, la primera entrega d'aquesta sèrie il·lustrada sortirà a finals de novembre.


Et presentem 10 mangas peculiars. Els tres primers són de sèries no massa conegudes. El quart i el cinqué els han fet autors europeus i els cinc últims no tenen excessius volums, de fet els dos primers desenvolupen la trama en un sol episodi. La resta tenen dos, tres i quatre volums respectivament. Qui havia dit que el manga requereix molt de temps!!

Dragon Quest

Supermario adventures

Boruto

Arashiyama : la montaña de los deseos

5 elementos

Sand Land

Kajika 

Wolf Children

Magic Kaito

Mankan Zenseki


Mira els documents Mira els documents més prestats d'aquest trimestre, a l'apartat de còmics veuràs que les primeres posicions estan ocupades per mangas.

Vés a l'apartat de còmic de Gènius.

Vés a Gènius

 

Fecha de creación: 28/10/2020 Última actualización: 30/10/2020