Prova cartel

 

blanc:

bib groc

 

Especial estiu coques sencer

 aa aaa aaaa

Especial estiu coques

Si tens 20 minuts i tʻagrada
cuinar, et proposem un repte!
Series capaç de cuinar una
de les coques més famoses de
Catalunya? Aprofita que
lʻestiu és temps de revetlles i
celebracions, per cuinar
aquest dolç que, a més, és
molt fàcil de fer!

Especial de l'estiu

 

T’agrada la música?

Segur que sí! De fet, coneixes algú a qui no li agradi? Segurament no! Perquè, tal com va dir el filòsof Friedrich Nietzsche:

“La vida sense música seria un error”!

Això sí, no a tots ens agrada la mateixa música! Per sort hi ha estils per a tots els gustos! Tu ets més de Rock, Jazz, Pop, Reggae, Trap o potser de música clàssica? Tota la música és genial, només cal que trobis la que a tu t’agrada! I una bona manera de saber quin estil va més amb tu és anar als festivals de música! Sí, ho has sentit bé, ja no cal ser major de 18 anys per anar a un concert! Hi ha molts festivals de música especialment pensats/ especials per a nens com tu, i també per a famílies, on podràs escoltar molts estils de música diferents en directe! I, a més, sempre hi ha activitats per fer, menjars deliciosos i un munt de gent passant-s’ho bé!

Coneixes a la Damaris Gelabert?

Segur que has cantat a l’escola alguna de les seves cançons, com “Bon dia” o “Els dies de la setmana”! La Damaris acostuma a tocar les seves cançons en molts festivals de música i tot el públic canta i ballar sense parar!

 

Descarrega't aquí la imatge de l'article sobre els festivals i la Damaris 

Ves a l'especial de l'estiu