Especial de l'estiu

Gaudeix d'un estiu on  pots disposar de les nostres recomanacions literàries, consells per combatre la calor i algunes receptes amb productes frescos i saludables.

Hem incorporat el passaport de la lectura i els resultats del Premi Atrapallibres  com a informacions útils per a aquest estiu.

Aprofita també les manualitats i els passatemps proposats.

Els Mesos d'estiu astronòmics

““
““

 

                        Mes de juliol : L'Estrella polar                         Mes d'agost : Estels fugaços

Especial de la Natura

Especials commemoratius de l'any 2023

Recomanacions literàries

Bichopoemas y otras bestias

 Leire Bilbao

Barcelona : Kalandraka, 2019

Disponibilitat al catàleg Aladí

Voleu conèixer el pop refredat, el tiburó que va al dentista, el cranc que balla claqué o les dues vaques enamorades?.. Doncs endinseu-vos en aquest meravellós llibre de poesia escrit per Leire Bilbao, en els seus versos ocurrents, divertits, onomatopeics, amb un vocabulari senzill que será el delit de petits lectors i dels pares que acompanyin en la lectura.
Les il·lustracions de Maite Mutuberria són el complement perfecte de les paraules, amb un imaginari de bitxos creat a partir de collage combinat amb dibuix, o , si ens apropem, podrem sentir el zum-zums.
Aquest llibre, publicat en euskera el 2016, va rebre el Premi Euskadi de literatura l’any 2017. I avui el podem trobar en castellà, català i galleg a l’Editorial Kalandraka. L’any 2019 el grup Kirico el va escollir com a millor llibre infantil publicat en castellà.

Adequat de 3 a 6 anys.

Recomanat per Núria Cañadas de la Biblioteca de Viladecans

Més recomanacions estiuenques

Altres propostes que et recomanem:

Passaport de la lectura

 

 

 

 

 

 

 

 

En Gènius i els seus amics et proposen un repte, estàs preparat? Et donem la benvinguda al Club Gènius dels lectors viatgers!

Vés a la teva biblioteca més propera i demana el teu únic i intransferible Passaport de lectura. 

ENDAVANT VIATGER!

Les Festes de l'estiu

Castellers, correfocs, balls de diables, festes amb pirates, trabucaires, danses tradicionals i l'exhibició i de les bèsties populars són  actes festius que els diversos pobles del nostre territori gaudeixen en temps de Festa Major.