Fons i col·lecció

Com puc saber si un document està a la meva biblioteca?

A través de la consulta del Catàleg Aladí.

Pots limitar la cerca a un municipi i d'aquesta manera trobaràs només els documents presents a les biblioteques del municipi, o bé, pots cercar a totes les biblioteques de la Xarxa alhora.


Necessito un document que no està a la biblioteca, què puc fer?

Si el document està en una altra biblioteca de la Xarxa, pots dirigir-te al personal que atèn el préstec interbibliotecari, i demanar que t'ho portin a la teva biblioteca.


Com puc saber les recents adquisions de la biblioteca?

Les biblioteques tenen expositors de novetats i llistats a l'entrada de la biblioteca. També fan guies de novetats de les darreres adquisicions de llibres, CD, DVD i altres tipus de materials.

Per internet, podeu consultar les novetats al Catàleg Aladí, seleccionant la biblioteca, el període (la darrera setmana, de les dues darreres setmanes o del darrer mes), el tipus (llibre, CD, DVD o altres), i el tema. També podeu estar al dia de les novetats a l'apartat Recomanacions de Llibres, Recomanacions de Còmics, Recomanacions de Música i Cinema, i recomanacions de l'apartat Mares i Pares.


Les biblioteques accepten donacions de documents?

L'acceptació o no de donatius és un criteri propi de cada biblioteca.

Recomanem que facilitis un llistat de les obres (indicant títol, autor, editorial i any de publicació) abans de portar els documents a la biblioteca.


Com puc veure un DVD o escoltar un CD a la biblioteca?

Totes les biblioteques disposen d'un servei d'autoconsulta de DVD i de CD. Per utilitzar-lo només cal demanar-ho al taulell de la secció de música i cinema i presentar el carnet de la biblioteca.


Hi ha llibres electrònics?

La Xarxa de Biblioteques Municipals no disposa en aquests moments d'una plataforma de préstec de llibres electrònics, tot i que esperem tenir-la en un futur.


Tornar a Ajuda > Preguntes freqüents

<< Anterior - Següent >>